Magazin online de jucării din lemn

Ce jucării cumpărăm de Crăciun? Jucării din lemn, bineînțeles!

Jucăriile din lemn sunt cele mai vechi jucării din istoria jucăriilor. La început, poate a fost o simplă creangă, rădăcină, apoi poate un băț, iar după aceea au urmat jucăriile făcute de strămoși cu ajutorul unor ustensile primitive. Dar sigur, omul primitiv din intuiție a fabricat primele arme de joc, pentru a învăța copii să vâneze. În lumea modernă jucăriile pare că sunt fabricate pentru alte scopuri. Zic: pare, pentru că de fapt esența lor este același: copii prin jocul cu ele să învețe cum să se descurce în viață. Doar că și viața este mai complicată. Drept urmare, și jucăriile.

Lemnul, ca element de bază în fabricarea jucăriilor nu și-a pierdut importanța, păstrând caracteristicile materialelor naturale: căldură la atingere, durabilitate prin uz, frumusețe ca aspect. Jucăriile din lemn tocmai de aceea sunt iubite de către copii de toate vârstele.

De Crăciun aveți ocazia să cumpărați jucării din lemn variate. Puteți alege dintre

jucarii educative

diverse (de logică, pentru dezvoltarea abilităților, de condus bile, de societate, de rol, de căutarea formelor, de îndemânare, instrumente muzicale, etc.),

jucarii de construit

(seturi de cuburi), puzzle-uri (de diferite grade de dificultate), vehicule (colecții de trenulețe, mașinuțe diverse, etc) , jucării pentru bebeluși (de tras și împins, jucării Montessori, căluț balansoar,  leagăne, etc) și mici accesorii, care fac ca detaliile să devină importante.

Reducerile temporare le regăsiți pe pagina Magazinului online de jucării Lester, și țineți seama, că comenzile de peste 189 lei ajung la ușa dumneavoastră fără taxă de transport. Comandate din timp, jucăriile pot fi așezate sub bradul împodobit. Pentru detalii, contactați-ne la telefon la nr.0741-681-021 sau scrieți-ne la adresa de mail: contact@jucariionline.eu

Vă dorim vizită plăcută în magazinul nostru!

Related Posts