Afi╚Öez 1–22 din 60 de rezultate

LIVRARE GRATUIT─é
Stoc epuizat
LIVRARE GRATUIT─é
LIVRARE GRATUIT─é
Stoc epuizat
LIVRARE GRATUIT─é
Stoc epuizat
46.00 lei
Stoc epuizat
95.00 lei
Stoc epuizat
Stoc epuizat

Trenulete din lemn cu sine

Trenulete din lemn cu sine ofer─â un prilej deosebit de construc╚Ťie pentru copii, oferind o deosebit─â pl─âcere jocului. ├Än decursul jocului, copii pot da drum liber fanteziei creatoare, care se reflect─â ├«n crea╚Ťiile deosebite cu ╚Öine, poduri, macazuri, ╚Öi bine├«n╚Ťeles trenuletele din lemn masiv. ├Än timp, ce copii se distreaz─â ca ├«n basme, li se dezvolt─â sim╚Ťul de orientare ╚Öi fac cuno╚Ötin╚Ť─â cu obiecte legate de calea ferat─â. Elementele colec╚Ťiei de trenule╚Ťe vopsite sau de culoarea natur─â a lemnului sunt sigure ╚Öi pentru cei mici.
Citeste mai mult

Trenulete din lemn cu sine Lemnul este materialul cel mai pl─âcut, natural, durabil folosit din cele mai vechi timpuri ╚Öi pentru fabricarea juc─âriilor pentru copii. De aceea p─ârin╚Ťii caut─â ├«n primul r├ónd juc─âriile din lemn. Pentru colec╚Ťiile de trenule╚Ťe copii manifest─â un interes deosebit din cea mai fraged─â copil─ârie ╚Öi putem spune, c─â nu exist─â limit─â de v├órst─â superioar─â. ╚śirul de vagoane demontabile, macazurile de ╚Öine ╚Öi toate celelalte accesorii le trezesc celor mici o mare pasiune, ├«n timp ce li se dezvolt─â capacitatea de ├«mbinare, de percep╚Ťie ╚Öi de memorie vizual─â. Jocul cu seturile de trenulete de multe ori se extinde de la jocul de construc╚Ťie la jocul de rol, ├«n timpul c─âruia se formeaz─â personalitatea copiilor ├«n mod expres. Trenulete din lemn cu sine

Trenulete din lemn cu sine - jucarii eterne

. Ofer─â copiilor un prilej deosebit de joc complex, p─ârin╚Ťilor un prilej de nostalgie, deoarece majoritatea copiilor de azi ╚Öi din genera╚Ťia p─ârin╚Ťilor s-au jucat probabil c├óndva cu trenule╚Ťe din lemn. Fie ├«n familie, fie ├«n gr─âdini╚Ťe. Trenule╚Ťele din lemn cu ╚Öine provoac─â o nespus─â pl─âcere jocului care se formeaz─â pe aceast─â tem─â. ├Än decursul ei copii pot da drum liber fanteziei creatoare, care se reflect─â ├«n crea╚Ťiile deosebite cu ╚Öine, poduri, macazuri, ╚Öi bine├«n╚Ťeles trenuletele din lemn masiv. ├Än timp, ce copii se distreaz─â ca ├«n basme, fac cuno╚Ötin╚Ť─â cu obiecte legate de circula╚Ťia pe calea ferat─â ╚Öi de diferite trenuri. Lemnul este materialul cel mai pl─âcut, natural, durabil folosit din cele mai vechi timpuri ╚Öi pentru fabricarea juc─âriilor pentru copii. De aceea p─ârin╚Ťii caut─â ├«n primul r├ónd juc─âriile din lemn. Elementele colec╚Ťiei de trenule╚Ťe vopsite sau de culoarea natural─â a lemnului sunt sigure ╚Öi pentru cei mici, finisarea lor este impecabil─â ╚Öi nu con╚Ťin elemente at├ót de mici care pot fi ├«nghi╚Ťite, provoc├ónd sufocare sau alte accidente. Pentru colec╚Ťiile de trenule╚Ťe copii manifest─â un interes deosebit din cea mai fraged─â copil─ârie ╚Öi putem spune, c─â nu exist─â limit─â de v├órst─â superioar─â. ╚śirul de vagoane demontabile, macazurile de ╚Öine ╚Öi toate celelalte accesorii le trezesc celor mici o mare pasiune, ├«n timp ce li se dezvolt─â capacitatea de ├«mbinare, de percep╚Ťie ╚Öi de memorie vizual─â. ├Än timpul acestor jocuri cu trenule╚Ťe din lemn cu ╚Öine se dezvolt─â abilit─â╚Ťile practice ╚Öi ├«ndem├ónarea, orientarea spa╚Ťial─â ╚Öi ├«n mod expres creativitatea ╚Öi punctualitatea ├«n construc╚Ťie. Totodat─â se formeaz─â personalitatea copiilor, capacitatea de observare, g├óndirea logic─â. Jocul cu seturile de trenulete din lemn cu sine poate fi una solitar─â sau poate fi un joc de rol sau unul combinat cu joc de construc╚Ťii, pentru c─â unele trenule╚Ťe func╚Ťioneaz─â de multe ori ca ╚Öi juc─ârii de construit. Pot fi combinate cu alte seturi de construit, din care se pot realiza g─âri separete pentru trenurile de marf─â ╚Öi pentru persoane, sau pot fi achizi╚Ťionate seturi complexe cu diferite cl─âdiri, piese pentru construirea c─âilor ferate ╚Öi figurine omene╚Öti sau de animale.

Magazin online de jucarii de calitate