Oferim transport gratuit prin curierat pentru comenzile de minim 189 de lei. Refuză

Se arată 1–22 din 56 de rezultate


Trenulete din lemn cu sine

Trenulete din lemn cu sine oferă un prilej deosebit de construcție pentru copii, oferind o deosebită plăcere jocului. În decursul jocului, copii pot da drum liber fanteziei creatoare, care se reflectă în creațiile deosebite cu șine, poduri, macazuri, și bineînțeles trenuletele din lemn masiv. În timp, ce copii se distrează ca în basme, li se dezvoltă simțul de orientare și fac cunoștință cu obiecte legate de calea ferată. Elementele colecției de trenulețe vopsite sau de culoarea natură a lemnului sunt sigure și pentru cei mici.
Citeste mai mult

Trenulete din lemn cu sine Lemnul este materialul cel mai plăcut, natural, durabil folosit din cele mai vechi timpuri și pentru fabricarea jucăriilor pentru copii. De aceea părinții caută în primul rând jucăriile din lemn. Pentru colecțiile de trenulețe copii manifestă un interes deosebit din cea mai fragedă copilărie și putem spune, că nu există limită de vârstă superioară. Șirul de vagoane demontabile, macazurile de șine și toate celelalte accesorii le trezesc celor mici o mare pasiune, în timp ce li se dezvoltă capacitatea de îmbinare, de percepție și de memorie vizuală. Jocul cu seturile de trenulete de multe ori se extinde de la jocul de construcție la jocul de rol, în timpul căruia se formează personalitatea copiilor în mod expres. Trenulete din lemn cu sine

Trenulete din lemn cu sine - jucarii eterne

. Oferă copiilor un prilej deosebit de joc complex, părinților un prilej de nostalgie, deoarece majoritatea copiilor de azi și din generația părinților s-au jucat probabil cândva cu trenulețe din lemn. Fie în familie, fie în grădinițe. Trenulețele din lemn cu șine provoacă o nespusă plăcere jocului care se formează pe această temă. În decursul ei copii pot da drum liber fanteziei creatoare, care se reflectă în creațiile deosebite cu șine, poduri, macazuri, și bineînțeles trenuletele din lemn masiv. În timp, ce copii se distrează ca în basme, fac cunoștință cu obiecte legate de circulația pe calea ferată și de diferite trenuri. Lemnul este materialul cel mai plăcut, natural, durabil folosit din cele mai vechi timpuri și pentru fabricarea jucăriilor pentru copii. De aceea părinții caută în primul rând jucăriile din lemn. Elementele colecției de trenulețe vopsite sau de culoarea naturală a lemnului sunt sigure și pentru cei mici, finisarea lor este impecabilă și nu conțin elemente atât de mici care pot fi înghițite, provocând sufocare sau alte accidente. Pentru colecțiile de trenulețe copii manifestă un interes deosebit din cea mai fragedă copilărie și putem spune, că nu există limită de vârstă superioară. Șirul de vagoane demontabile, macazurile de șine și toate celelalte accesorii le trezesc celor mici o mare pasiune, în timp ce li se dezvoltă capacitatea de îmbinare, de percepție și de memorie vizuală. În timpul acestor jocuri cu trenulețe din lemn cu șine se dezvoltă abilitățile practice și îndemânarea, orientarea spațială și în mod expres creativitatea și punctualitatea în construcție. Totodată se formează personalitatea copiilor, capacitatea de observare, gândirea logică. Jocul cu seturile de trenulete din lemn cu sine poate fi una solitară sau poate fi un joc de rol sau unul combinat cu joc de construcții, pentru că unele trenulețe funcționează de multe ori ca și jucării de construit. Pot fi combinate cu alte seturi de construit, din care se pot realiza gări separete pentru trenurile de marfă și pentru persoane, sau pot fi achiziționate seturi complexe cu diferite clădiri, piese pentru construirea căilor ferate și figurine omenești sau de animale.

Magazin online de jucarii de calitate