Se arată 1–32 din 64 de rezultate

Hai să ne analizăm! Avem nevoie de un cadou pentru un băiețel de orice vârstă? Primul impuls, să-i căutăm o mașinuță. Rareori ne gândim la alte jucării, pentru că știm, că băieții oricând se bucură, dacă primesc o mașină nouă. Fără discuții, primele jucării ale băieților sunt mașinuțele.
Care sunt caracteristicile acestor mașinuțe; mari, mici, frumoase, colorate, naturi, din plastic, din metal, combinat, au formă specială, sunt mai obișnuite… Și putem înșira fără sfârșit, pentru că mașinuțele sunt interminabile privind varietate lor.

Mașinuțe

Ambulanță

66,00 lei

Mașinuțe

Autobuz școlar

82,00 lei
10,00 lei

Mașinuțe

Buburuză volantă

10,00 lei
-16%
19,00 lei 16,50 lei

Mașinuțe

Excavator volantă

17,00 lei

Jucării cu transport gratuit

Garaj cu etaj din lemn

186,00 lei

Jucării pentru bebeluși

Girafă cu roți

54,00 lei

Mașinuțe

Macara volantă

17,00 lei
-20%
164,00 lei 131,00 lei

Jucării cu transport gratuit

Mașină de pompieri cu accesorii

155,00 lei

În magazinul nostru promovăm mașinuțele din lemn. Ele sunt solide, nu se strică ușor și corespund normelor de calitate. După formă, sunt și clasice dar și cele, care au formă de animale dar sunt și acelea care se leagă de o meserie anume. Astfel băieții pot juca de-a pompierii, de-a constructorii, etc. Pentru o declanșare mai vastă a jocului avem și locuri de parcare, garaje și diferite stații cu accesorii. Dar aceste vehicule au rol educativ? Sigur. Prin jocurile de rol, la care sunt folosite se formează personalitatea copiilor, se pregătesc pentru rolurile de adult. Ei în joc sunt puse în fața unor situații luate din viața adulților și copii mici vor trece prin acele emoții prin care trec și cei mari. O categorie aparte reprezintă mașinuțele demontabile, la a căror baze stau ideile lui Montessori și au un rol deosebit în dezvoltarea abilităților practice.