Afișez toate cele 15 rezultate

Stoc epuizat
Stoc epuizat
Stoc epuizat
Stoc epuizat
Stoc epuizat
Stoc epuizat
Stoc epuizat
Stoc epuizat
Stoc epuizat
Stoc epuizat

Jucarii de tras

Jucăriile de tras sunt dedicate copiilor mici, care deja pot merge singuri și se distrează cu aceste mici jucării minuni. De ce minuni? Pentru că jucăriile de tras de obicei sunt niște figuri de animale simpatice, care odată cu punerea lor în funcțiune dau sunete specifice datorate elementelor mobile legate de mișcarea roților.

Citeste mai mult

jucarii de tras Cele mai drăguțe jucarii de tras sunt fabricate din lemn, acestea fiind totodată și rezistente. Această calitate a lor este esențială, deoarece bebelușii supun aceste jucării de tras la un uz extrem de mare. Jucăriile de tras parcurg kilometri pe diferite trasee, fie ele asfaltate sau nu, sau în interior. Aceste figuri caraghioase (balaur, broscuță, buburuză, elefant, crocodil, cățel, șarpe, rățușcă, cal etc) distrag atenția copiilor de la oboseala sau plictiseala mersului pe jos. Copii de obicei sunt mândri de compania acestor jucării de tras, se plimbă cu ele, de parcă ar fi adevărate. Avantajul sonor ale acestor jucării este evident, clap-clap-ul emis poate fi foarte distractiv la un moment dat atât pentru proprietari, cât și pentru cei din jur. jucarii de tras din lemn La alegerea jucăriei de tras puteți conta pe alegerea copiilor, deoarece ei știu exact ce culori le plac și care sunt figurile cele mai simpatice. Culorile vii și fețele vesele ale figurilor

jucarii de tras

fac ca acestea să fie îndrăgite. Jocul cu ele poate fi continuat și în poziție statică cu împinsul și trasul lor pe piste scurte, până ajung brațele micuților. Vopsele folosite sunt de calitate și sunt non toxice. Calitatea jucăriilor este controlată, pentru evitarea oricărui accident.

Magazin online de jucarii din lemn