fbpx

­čÜĽ Oferim transport gratuit la comenzile peste 189 RON. Termenul de livrare este de 1-2 zile lucratoare Refuz─â

Se arat─â toate cele 15 rezultate


Jucarii de tras

Juc─âriile de tras sunt dedicate copiilor mici, care deja pot merge singuri ╚Öi se distreaz─â cu aceste mici juc─ârii minuni. De ce minuni? Pentru c─â juc─âriile de tras de obicei sunt ni╚Öte figuri de animale simpatice, care odat─â cu punerea lor ├«n func╚Ťiune dau sunete specifice datorate elementelor mobile legate de mi╚Öcarea ro╚Ťilor.

Citeste mai mult

jucarii de trasCele mai dr─âgu╚Ťe jucarii de tras sunt fabricate din lemn, acestea fiind totodat─â ╚Öi rezistente. Aceast─â calitate a lor este esen╚Ťial─â, deoarece bebelu╚Öii supun aceste juc─ârii de tras la un uz extrem de mare. Juc─âriile de tras parcurg kilometri pe diferite trasee, fie ele asfaltate sau nu, sau ├«n interior. Aceste figuri caraghioase (balaur, broscu╚Ť─â, buburuz─â, elefant, crocodil, c─â╚Ťel, ╚Öarpe, r─â╚Ťu╚Öc─â, cal etc) distrag aten╚Ťia copiilor de la oboseala sau plictiseala mersului pe jos. Copii de obicei sunt m├óndri de compania acestor juc─ârii de tras, se plimb─â cu ele, de parc─â ar fi adev─ârate. Avantajul sonor ale acestor juc─ârii este evident, clap-clap-ul emis poate fi foarte distractiv la un moment dat at├ót pentru proprietari, c├ót ╚Öi pentru cei din jur.jucarii de tras din lemn La alegerea juc─âriei de tras pute╚Ťi conta pe alegerea copiilor, deoarece ei ╚Ötiu exact ce culori le plac ╚Öi care sunt figurile cele mai simpatice. Culorile vii ╚Öi fe╚Ťele vesele ale figurilor

jucarii de tras

fac ca acestea s─â fie ├«ndr─âgite. Jocul cu ele poate fi continuat ╚Öi ├«n pozi╚Ťie static─â cu ├«mpinsul ╚Öi trasul lor pe piste scurte, p├ón─â ajung bra╚Ťele micu╚Ťilor. Vopsele folosite sunt de calitate ╚Öi sunt non toxice. Calitatea juc─âriilor este controlat─â, pentru evitarea oric─ârui accident.

Magazin online de jucarii din lemn