Oferim transport gratuit prin curierat pentru comenzile de minim 189 de lei. Refuză

Se arată toate cele 39 de rezultate

Copiii mici trebuie să fie înconjurați de jucării corespunzătoare vârstei lor. Primul principiu este siguranța. Fiecare jucărie trebuie să fie finisată impecabil, nu poate conține chimicale care să dăuneze sănătății micuților. Jucăriile din oferta noastră corespund acestor criterii.


Sunt colorate cu vopsele organice și corespund standardelor europene de calitate. Copiii mici, știm foarte bine, nu se joacă timp îndelungat singuri. Ei trebuie să aibă companie de obicei din partea membrilor de familie. Conform acestei idei, pentru copii mici, pentru bebeluși este indicat să cumpărati

jucarii simple, de cautare a formelor

, cum ar fi puzzle-urile cu platformă ridicată, puzzle-uri de 4-6 bucăți, a căror forme pot fi explorate de cei mici, apoi în scurt timp prin jocurile comune vor observa cum se utilizează. Între timp, învață de exemplu culorile, numele animalelor, trăsături ale anotimpurilor, etc. Cele mai importante lucruuri sunt, că se dezvoltă capacitatea de observare a copiilor și de reproducere a mișcărilor văzute de la adulți și faptul că timpul petrecut împreună este un timp util, și nu formal. Aceste jucării sunt organizate pe niște platforme, care vin ăn ajutorul părinților în activitatea lor de educație pentru ordine a copiilor.

Magazin online de jucarii