Afișez 1–22 din 201 de rezultate

Stoc epuizat
Stoc epuizat
Stoc epuizat
Stoc epuizat
Stoc epuizat
LIVRARE GRATUITĂ
Stoc epuizat
Stoc epuizat
Stoc epuizat
Stoc epuizat
Stoc epuizat
Stoc epuizat
Stoc epuizat
Stoc epuizat

Jucăriile pentru bebeluși sunt ideale pentru ei, conțin diferite jucării care dezvoltă abilitățiile. În gama Lester - Jucarii online veți găsii diferite puzzle-uri, jucarii montessori, jucării de împins, zornăitoare, căluț balansoar și multe alte tipuri de jucării pentru cei mici. Toate jucăriile noastre sunt făcute din materile naturle și vopsele care nu dăunează sănătații copiilor.
Citeste mai mult

Cele mai bune jucarii pentru bebelusii intre 0-2 ani (1) Dezvoltarea competențelor și gândirea creativă pot începe deja când copii sunt mici, diferite

jucarii pentru bebelusi

mici pot ajuta penrtu părinții. Sarcina jocurilor respective este să învețe în timp ce se joacă. În cele mai multe cazuri

jucariile pentru bebelusi

sunt zornăitoarele sau bastoanele rumba, cu rolul lor important din mai multe puncte de vedere. Dezvoltarea sumțurilor începe cu folosirea acestori jucării, deoarece culorile tari, sunetel, formele, pipăirea bucăților moi sau tari sunt primele provocări pentru bebeluși.

Jucarii pentru bebelusi

se găsesc în toate magazinele online de jucării, dar la alegerea lor trebuie să avem în vedere unele aspecte, dintre care cel mai important este sigurața jocului cu aceste jucării. Jucăriile pentru bebeluși trebuie să fie finisate extrem de exigent, să nu conțină elemente mici detașabile care pot fi înghițite și să nu fie atât de moi încât să prezinte pericol de sufocare. Jucăriile pentru bebeluși din lemn sunt recomandate pentru copii mici, dacă corespund normelor standardizate. Gama lor este extinsă. Intră în această categorie jucării care dezvoltă la copii percepția în primul rând. Jocul bebelușilor cu jucării se caracterizează ca un joc solitar. Când bebelușii au în mână o jucărie sau un alt obiect, le explorează calitățile: ce simt, când ating aceste jucarii pentru bebelusi, ce aud și ce văd. Disting și explorează formele speciale, observă culorile, ascultă sunetele emanate de acestea. Printre jucăriile pentru bebeluși în magazinul online Lester veți găsi zornăitoare, diferite jucării muzicale care funcționează ca zornăitoarele ( de ex. bastoanele rumba ), cuburi de construit, jucării de condus bile. Jucăriile pentru bebeluși din lemn fabricate din lemn solid sunt colorate cu vopsele nontoxice, nedăunătoare sănătății celor mici și pe lângă acestea au un finisaj impecabil. Jucarii educative din lemn pentru bebe (1) Bebelușii au mare nevoie de jucării, deoarece la fragedă vârstă începe dezvoltarea gândirii. Jucăriile au un aport important în acest sens. Părinții sunt responsabili de achiziționarea lor în timp util. Copilul trebuie să aibă exact jucăriile față de care prezintă interes, nu multe, pentru că nu cantitatea este importantă ci calitatea lor, să fie alese cu grijă și înțelepciune. Dacă bebelușii vor avea acele jucării pentru bebeluși, care le trebuie în acel moment, se vor dezvolta vizibil, vor învăța, putem să zicem, în timp ce se joacă. Fiecare jucărie prezintă o provocare pentru bebeluși, prin accesul la ele li se deschide lumea înconjurătoare. Deci, dacă ne dorim ca bebelușii noștri să se dezvolte cognitiv să procurăm din timp jucăriile care ajută această dezvoltare.

Magazin online de jucarii de calitate