fbpx

­čÜĽ Oferim transport gratuit la comenzile peste 189 RON. Termenul de livrare este de 1-2 zile lucratoare Refuz─â

Se arat─â toate cele 6 rezultate

Educa╚Ťia igienico-sanitar─â a copiilor se leag─â de rutinele zilnice pentru men╚Ťinerea s─ân─ât─â╚Ťii. Copii mici trebuie obi╚Önui╚Ťi din timp cu folosirea corect─â a obiectelor de uz personal, cum sunt: s─âpunul, prosopul, pieptenele, periu╚Ťa de din╚Ťi, pasta de din╚Ťi.


Suporturi pentru periute de dinti

La ob╚Ťinerea din╚Ťi╚Öorilor s─ân─âto╚Öi putem apela la ajutorul unor jucarii educative simple dar extrem de dr─âgu╚Ťe, cum sunt ╚Öi faimoasele anim─âlu╚Ťe transformate ├«n suporturi pentru periu╚Ťe de din╚Ťi.
Citeste mai mult

Suporturi pentru periute de dinti (1) Broscu╚Ťa, pisicu╚Ťa, iepura╚Öul, ursule╚Ťul, buburuza ╚Öi c─â╚Ťelu╚Öul vor sta de paz─â la sp─âlatul din╚Ťilor fix├ónd ╚Öi timpul - m─âsurat de o clepsidr─â - care trebuie acordat acestei activit─â╚Ťi. Copilul care prime╚Öte cadou un astfel suport pentru periu╚Ťa sa de din╚Ťi, jucarie de lemn colorata, deghizat─â ├«ntr-un animal, ├«╚Öi va sp─âla din╚Ťii cu drag p├ón─â se scurge nisipul din clepsidr─â, rutina zilnic─â va deveni ├«n loc de obliga╚Ťie un moment de pl─âcere. Haide╚Ťi la un z├ómbet alb ╚Öi s─ân─âtos!

Magazin online de jucarii