Afișez toate cele 14 rezultate

O categorie aparte a jucăriilor educative ocupă jucăriile de lemn de îmbrăcat. Acestea sunt mult iubite de copiii preșcolari. Dezvoltă spiritul de observare exactă a detaliilor mici, ajută la dezvoltarea mușchilor motorii fine ale mâinii, deschid porțile fanteziei și a creativității.

Stoc epuizat
Stoc epuizat
27.00 lei
Stoc epuizat
Stoc epuizat
Stoc epuizat
Stoc epuizat
Stoc epuizat

Jucarii de imbracat

sunt dedicate copiilor de la 2 ani și până la sfârșitul perioadei preșcolare. Celor mai mici le plac acele jucării la care caută după formă, de parcă ar fi un puzzle cu suport, cum este cazul ursuleților îmbrăcbili care au mai multe ținute, care se deosebesc după model și culoare. Copiilor de peste 3 ani vor fi impuse și niște cunoștințe, cum ar fi de exemplu accesoriile și îmbrăcămintea specifică a unor meserii, iar copiilor cărora le place să se joace cu marionete și păpuși magazinul nostru oferă seturi de păpuși sau animăluțe combinate din lemn, sârmă și textil.
Citeste mai mult

Jucarii de imbracat Ele deja pot funcționa ca personaje ale teatrelor de păpuși sau a jocurilor de creație, pot prelua funcții serioase în jocurile de rol atât de importante pentru dezvoltarea psihică a copiilor. Cutiile de lemn oferă loc de depozitare pentru piesele mici.

Magazin online de jucarii pentru copii