fbpx

­čÜĽ Oferim transport gratuit la comenzile peste 189 RON. Termenul de livrare este de 1-2 zile lucratoare Refuz─â

Se arat─â toate cele 14 rezultate

O categorie aparte a juc─âriilor educative ocup─â juc─âriile de lemn de ├«mbr─âcat. Acestea sunt mult iubite de copiii pre╚Öcolari. Dezvolt─â spiritul de observare exact─â a detaliilor mici, ajut─â la dezvoltarea mu╚Öchilor motorii fine ale m├óinii, deschid por╚Ťile fanteziei ╚Öi a creativit─â╚Ťii.


Jucarii de imbracat

sunt dedicate copiilor de la 2 ani ╚Öi p├ón─â la sf├ór╚Öitul perioadei pre╚Öcolare. Celor mai mici le plac acele juc─ârii la care caut─â dup─â form─â, de parc─â ar fi un puzzle cu suport, cum este cazul ursule╚Ťilor ├«mbr─âcbili care au mai multe ╚Ťinute, care se deosebesc dup─â model ╚Öi culoare. Copiilor de peste 3 ani vor fi impuse ╚Öi ni╚Öte cuno╚Ötin╚Ťe, cum ar fi de exemplu accesoriile ╚Öi ├«mbr─âc─âmintea specific─â a unor meserii, iar copiilor c─ârora le place s─â se joace cu marionete ╚Öi p─âpu╚Öi magazinul nostru ofer─â seturi de p─âpu╚Öi sau anim─âlu╚Ťe combinate din lemn, s├órm─â ╚Öi textil.
Citeste mai mult

Jucarii de imbracatEle deja pot func╚Ťiona ca personaje ale teatrelor de p─âpu╚Öi sau a jocurilor de crea╚Ťie, pot prelua func╚Ťii serioase ├«n jocurile de rol at├ót de importante pentru dezvoltarea psihic─â a copiilor. Cutiile de lemn ofer─â loc de depozitare pentru piesele mici.

Magazin online de jucarii pentru copii