fbpx

­čÜĽ Oferim transport gratuit la comenzile peste 189 RON. Termenul de livrare este de 1-2 zile lucratoare Refuz─â

Se arat─â 1–22 din 41 de rezultate

Jocurile de indemanare se fabrică din lemnul de cea mai înaltă calitate. Acestea dezvoltă la copii îndemănarea și puterea de concentrare. Pentru jucăriile din lemn zi de zi este o mai mare căutare, între acestea se află și jocurile de îndemănare. Lemnul este cel natural și durbail material de bază pentru jucării de îndemănare.


Jocuri de indemanare | Magazin online de jucarii

C├ónd vorbim despre juc─ârii de ├«ndem─ânare din lemn ne g├óndim ├«n primul r├ónd de jocuri de logic─â, de contruc╚Ťii, de matematica. ├Än magazinul nostru oline ve╚Ťi g─âsi elemente din care se construiesc turnul, jenga care dau pentru cei mai mici o satisfac╚Ťie pentru reu╚Öita muncii lor.
Citeste mai mult

Jocuri de indemanare (1)Se cunoa╚Öte faptul c─â fiecare joc ╚Öi juc─ârie dezvolt─â capacit─â╚Ťile fizice ╚Öi mentale ale copoiilor, dar mai ales jucorile din lemn ridic─â nivelul de indem─ânare, dau bucurie ╚Öi multe satisfac╚Ťii celor mici. Furiosul - juc─ârie de percu╚Ťie este inventat pentru cei mai mici copii. Scopul folosirii acestei juc─ârii este mi╚Öcarea m├óinilor, formarea leg─âturilor ╚Öi coordonarea func╚Ťiilor ochi-minte-m├ón─â, dezvolt─â la copii descoperirea leg─âturilor cauze-efecte.Pista cu bile dezvolt─â la copii ├«ndem─ânarea de a conduce c├ót mai bine ╚Öi c├ót mai repede bila pe panta alc─âtuit─â din buc─â╚Ťi de lemn alc─âtuit─â chiar de juc─âtori. Copii mai mari folosesc cu prec─âdere abacusul cu acest instrument de joc fac cuno╚Ötin╚Ťe cu cifre, pot face gradat diferite opera╚Ťii matematice ╚Öi neobservat ├«nsu╚Öesc cuno╚Ötin╚Ťe de ├«nmul╚Ťire, ├«mp─âr╚Ťire care vor fi de mare folos la ╚Öcoal─â. Dac─â dori╚Ťi s─â cump─âra╚Ťi copiilor dumneavoastr─â ├«n magazinul nostru online ave╚Ťi okazia s─â alege╚Ťi din gama de produse din lemn ╚Öi ve╚Ťi asigura copillor ╚Öi ├«ntregii familii prilej de joc cu scop educativ ╚Öi distractiv.

Magazin online de jucarii de calitate