Afișez 1–22 din 41 de rezultate

Jocurile de indemanare se fabrică din lemnul de cea mai înaltă calitate. Acestea dezvoltă la copii îndemănarea și puterea de concentrare. Pentru jucăriile din lemn zi de zi este o mai mare căutare, între acestea se află și jocurile de îndemănare. Lemnul este cel natural și durbail material de bază pentru jucării de îndemănare.


Jocuri de indemanare | Magazin online de jucarii

Când vorbim despre jucării de îndemănare din lemn ne gândim în primul rând de jocuri de logică, de contrucții, de matematica. În magazinul nostru oline veți găsi elemente din care se construiesc turnul, jenga care dau pentru cei mai mici o satisfacție pentru reușita muncii lor.
Citeste mai mult

Jocuri de indemanare (1) Se cunoaște faptul că fiecare joc și jucărie dezvoltă capacitățile fizice și mentale ale copoiilor, dar mai ales jucorile din lemn ridică nivelul de indemănare, dau bucurie și multe satisfacții celor mici. Furiosul - jucărie de percuție este inventat pentru cei mai mici copii. Scopul folosirii acestei jucării este mișcarea mâinilor, formarea legăturilor și coordonarea funcțiilor ochi-minte-mână, dezvoltă la copii descoperirea legăturilor cauze-efecte. Pista cu bile dezvoltă la copii îndemănarea de a conduce cât mai bine și cât mai repede bila pe panta alcătuită din bucăți de lemn alcătuită chiar de jucători. Copii mai mari folosesc cu precădere abacusul cu acest instrument de joc fac cunoștințe cu cifre, pot face gradat diferite operații matematice și neobservat însușesc cunoștințe de înmulțire, împărțire care vor fi de mare folos la școală. Dacă doriți să cumpărați copiilor dumneavoastră în magazinul nostru online aveți okazia să alegeți din gama de produse din lemn și veți asigura copillor și întregii familii prilej de joc cu scop educativ și distractiv.

Magazin online de jucarii de calitate