Afișez 1–22 din 89 de rezultate

Avem o gamă variată de jucarii de construit! De dimensiuni mai mici și mai mari din metal, din lemn și material plastic.

LIVRARE GRATUITĂ
Stoc epuizat
LIVRARE GRATUITĂ
Stoc epuizat
LIVRARE GRATUITĂ
Stoc epuizat
Stoc epuizat

Jucarii de construit

Cu jucăriile de construit copilul poate deveni un mic constructor, potate construi turnuri, case sau ceea ce au imaginat. Minunea jucărilor de construit este că întotdeauna vor avea devenii un alt tip de fomă. Copiii creativi mereu știu să construiască variat. Jucăriile de cosntruit sunt un joc clasic care nu poate lipsi din viața nici unui copil. Jucarii de construit din lemn, metal, plastic, cuburi din lemn clasice, turnul babel, truse scule din lemn sau seturi de mozaic cu diferite ciocane sunt ofertele magazinului Lester - Jucării online magazin online de jucării de calitate. Jucăriile de construit din lemn sunt variate. Pornesc de la simplele cuburi de construit clasice și ajung până la construcții de case, de turnuri, cabane, etc. aproape reale.

Citeste mai mult

jucarii de construit Copii de la un an deja încep să se joace cu jucării de construit, cu care realizează o construcție simplă prin suprapunere și punerea alături a câtorva elemente, fără să le îmbine, să lege cu ceva. Aceste construcții sunt ușor de realizat și esențial, la fel de ușor de distrus (să nu uităm, că și distrugerea construcției face parte integrantă din joc). Jucăriile de construit din lemn formate din corpuri geometrice clasice (cub, con, etc.) sunt preferatele celor mici, până la vârsta de 6 ani. Atunci, se simte nevoia unor jucării de construit mai ample, mai complexe, din care se pot realiza construcții mai precise, mai funcționale. În magazinul de jucarii online Lester găsiți diferite tipuri de jucarii de construit din lemn. Interesante sunt pentru un copil mozaicurile din lemn cu ciocan, atașat cu unelte din lemn, care se găsesc în diferite seturi elegante. Copii vor folosi aceste unelte, însușind cunoștințe practice esențiale. Dezvoltarea creativității copiilor este un obiectiv primordial, jucăriile de construit necolorate pot prezenta o provocare pentru ei în acest domeniu. Bineînțeles, dezvoltarea coordinației ochi-mâini, a percepției tridimensionale, a motricității fine se realizează automat, ce un copil începe să se joace cu jucarii de construit. Copiii creativi mereu știu să construiască variat indiferent din ce material este jucăria de construit. Lemnul este de prefeerat, dar nu se exclud jucăriile din plastic exigente și nici cele metalice din această categorie. Gama lor este foarte variată, pornind de la lemn prin plastic copii ajung la jucăriile de construit metalice, care necesită atenție sporită și efort. Există jucării de construit combinate, care la rândul lor au mai multe funcții (ex. camionul cu unelte de lucru). Un singur lucru este foarte sigur: nici un copil nu poate ocoli perioada jocurilor de construcții, sunt jocuri importante pentru dezvoltarea lor, iar pentru ca să se joace cât mai intens cu jucarii de construit este recomandat să aibă mai multe seturi.