fbpx

­čÜĽ Oferim transport gratuit la comenzile peste 189 RON. Termenul de livrare este de 1-2 zile lucratoare Refuz─â

Se arat─â 1–22 din 89 de rezultate

Avem o gamă variată de jucarii de construit! De dimensiuni mai mici și mai mari din metal, din lemn și material plastic.


Jucarii de construit

Cu juc─âriile de construit copilul poate deveni un mic constructor, potate construi turnuri, case sau ceea ce au imaginat. Minunea juc─ârilor de construit este c─â ├«ntotdeauna vor avea devenii un alt tip de fom─â. Copiii creativi mereu ╚Ötiu s─â construiasc─â variat. Juc─âriile de cosntruit sunt un joc clasic care nu poate lipsi din via╚Ťa nici unui copil. Jucarii de construit din lemn, metal, plastic, cuburi din lemn clasice, turnul babel, truse scule din lemn sau seturi de mozaic cu diferite ciocane sunt ofertele magazinului Lester - Juc─ârii online magazin online de juc─ârii de calitate. Juc─âriile de construit din lemn sunt variate. Pornesc de la simplele cuburi de construit clasice ╚Öi ajung p├ón─â la construc╚Ťii de case, de turnuri, cabane, etc. aproape reale.

Citeste mai mult

jucarii de construitCopii de la un an deja ├«ncep s─â se joace cu juc─ârii de construit, cu care realizeaz─â o construc╚Ťie simpl─â prin suprapunere ╚Öi punerea al─âturi a c├ótorva elemente, f─âr─â s─â le ├«mbine, s─â lege cu ceva. Aceste construc╚Ťii sunt u╚Öor de realizat ╚Öi esen╚Ťial, la fel de u╚Öor de distrus (s─â nu uit─âm, c─â ╚Öi distrugerea construc╚Ťiei face parte integrant─â din joc). Juc─âriile de construit din lemn formate din corpuri geometrice clasice (cub, con, etc.) sunt preferatele celor mici, p├ón─â la v├órsta de 6 ani. Atunci, se simte nevoia unor juc─ârii de construit mai ample, mai complexe, din care se pot realiza construc╚Ťii mai precise, mai func╚Ťionale. ├Än magazinul de jucarii online Lester g─âsi╚Ťi diferite tipuri de jucarii de construit din lemn. Interesante sunt pentru un copil mozaicurile din lemn cu ciocan, ata╚Öat cu unelte din lemn, care se g─âsesc ├«n diferite seturi elegante. Copii vor folosi aceste unelte, ├«nsu╚Öind cuno╚Ötin╚Ťe practice esen╚Ťiale. Dezvoltarea creativit─â╚Ťii copiilor este un obiectiv primordial, juc─âriile de construit necolorate pot prezenta o provocare pentru ei ├«n acest domeniu. Bine├«n╚Ťeles, dezvoltarea coordina╚Ťiei ochi-m├óini, a percep╚Ťiei tridimensionale, a motricit─â╚Ťii fine se realizeaz─â automat, ce un copil ├«ncepe s─â se joace cu jucarii de construit. Copiii creativi mereu ╚Ötiu s─â construiasc─â variat indiferent din ce material este juc─âria de construit. Lemnul este de prefeerat, dar nu se exclud juc─âriile din plastic exigente ╚Öi nici cele metalice din aceast─â categorie. Gama lor este foarte variat─â, pornind de la lemn prin plastic copii ajung la juc─âriile de construit metalice, care necesit─â aten╚Ťie sporit─â ╚Öi efort. Exist─â juc─ârii de construit combinate, care la r├óndul lor au mai multe func╚Ťii (ex. camionul cu unelte de lucru). Un singur lucru este foarte sigur: nici un copil nu poate ocoli perioada jocurilor de construc╚Ťii, sunt jocuri importante pentru dezvoltarea lor, iar pentru ca s─â se joace c├ót mai intens cu jucarii de construit este recomandat s─â aib─â mai multe seturi.