fbpx

­čÜĽ Oferim transport gratuit la comenzile peste 189 RON. Termenul de livrare este de 1-2 zile lucratoare Refuz─â

Se arat─â 1–22 din 128 de rezultate

Puzzle-urile din lemn sunt ilustrate cu imagni din basme, cuprind motive mai simple mai accesibile copiilor mici. Sunt cazuri c├ónd lipse╚Öte un singur element din imagine care trebuie potrivit─â dup─â forma sa cu moldelul de baz─â. M├óinile mici ale copiilor dumneavoastr─â m├óneaz─â mai u╚Öor buc─â╚Ťile mai mari ale juc─âriilor, mai repede v─âd ├«n ansamblu imaginea.


Jocuri Puzzle din lemn

Toat─â lumea cunoa╚Öte jocul puzzle si nu prea exist─â cineva care s─â nu se fi distrat cu acest joc. Sarcina juc─âtorului este s─â refac─â imaginea descompus─â pe buc─â╚Ťi. Buc─â╚Ťile pot fi de diferite forme ╚Öi dimensiuni, care a╚Öezate corect redau imaginea respectiv─â. Puzzle-urile din lemn ├«n compara╚Ťie cu cele cunoscute f─âcute din h├órtie colorat─â, sunt mai rezistente, mai durabile. Sunt formate din buc─â╚Ťi mai mari, din elemente mai groase. Acest lucru este important mai ales ├«n cazul copiilor mici care n-au ├«ndemnare pentru manevrarea elementelor foarte mici. Puzzle-urile din lemn sunt ilustrate cu imagni din basme, cuprind motive mai simple mai accesibile copiilor mici.

Citeste mai mult

jocuri puzzle din lemn Sunt cazuri c├ónd lipse╚Öte un singur element din imagine care trebuie potrivit─â dup─â forma sa cu moldelul de baz─â. M├óinile mici ale copiilor dumneavoastr─â m├óneaz─â mai u╚Öor buc─â╚Ťile mai mari ale juc─âriilor, mai repede v─âd ├«n ansamblu imaginea. Este bine ca buc─â╚Ťile puzzle-urilor s─â aib─â c├óte un m├óner mic ca cei mici s─â le schimbe mai u╚Öor ╚Öi s─â le a╚Öeze la locurile potrivite. Puzzle din lemn - o juc─ârie modern─â de calitate pentru copii mici de 2-4 ani, care nu se pot juca cu puzzle-uri din h├órtie cartonat─â, fiind ne├«ndem├ónatice ├«nc─â. Aceast─â categortie de puzzle-uri sunt dedicate exact copiilor mici, care abia ├«ncep s─â ├«mbin─â elemente care apar╚Ťin unul altuia. Toat─â lumea cunoa╚Öte jocul puzzle si nu prea exist─â cineva care s─â nu se fi distrat cu acest joc. Sarcina juc─âtorului este s─â refac─â imaginea descompus─â pe buc─â╚Ťi. Buc─â╚Ťile pot fi de diferite forme ╚Öi dimensiuni, care a╚Öezate corect redau imaginea respectiv─â. Puzzle-urile din lemn ├«n compara╚Ťie cu cele f─âcute din h├órtie cartonat─â colorat─â, sunt mai rezistente, mai durabile. Sunt formate din buc─â╚Ťi mai mari, din elemente mai groase. Acest lucru este important ├«n cazul copiilor mici deoarece nu au ├«ndemnarea necesar─â pentru manevrarea elementelor foarte mici care pe deasupra se ╚Öi rup u╚Öor. Formele robuste sunt ilustrate, au motive simple, de obicei sunt ilustrate cu anim─âlu╚Ťe, cu personaje din basme sau fructe, legume - lucruri care atrag aten╚Ťia celor mici. Cele mai simple puzzle-uri din lemn sunt acelea, care se aseam─ân─â cu categoria juc─âriilor de c─âutarea formelor. Poate, c─â doar o singur─â imagine lipse╚Öte ╚Öi tabloul trebuie doar ├«ntregit potrivind piesa lips─â dup─â forma sau modelul de baz─â, sau lipsesc piese t─âiate ├«n doi. Pentru a veni ├«n ajutorul copiilor aceste puzzle-uri din lemn au ni╚Öte piese cu mici m─ânere, cu care copii prind ╚Öi mut─â formele cu u╚Öurin╚Ť─â. Primele puzzle-uri din lemn mai complicate sunt cele t─âiate ├«n cel pu╚Ťin patru buc─â╚Ťi. Ele pot avea suporturi cu rame, chiar colorate pentru a veni ├«n ajutorul micilor juc─âtori. De obicei, copii descoper─â destul de repede imaginea ├«n ansamblu.jocuri puzzle din lemn pentru copiiPuzzle-urile din lemn mai complicate, cu mai mult de 9 piese sunt dedicate copiilor mai mari de 4 ani. Ei sunt capabili s─â redea forma ini╚Ťial─â ori figura ini╚Ťial─â. Gama puzzle-urilor din lemn cuprind ╚Öi puzzle-uri tip pescuit, care au inclu╚Öi magne╚Ťi, puzzle-uri verticale dar ╚Öi puzzle-uri 3D mai complicate, dedicate altei categorii de v├órst─â.

Magazin online de jucarii de calitate