Afișez 1–22 din 131 de rezultate

Puzzle-urile din lemn sunt ilustrate cu imagni din basme, cuprind motive mai simple mai accesibile copiilor mici. Sunt cazuri când lipsește un singur element din imagine care trebuie potrivită după forma sa cu moldelul de bază. Mâinile mici ale copiilor dumneavoastră mânează mai ușor bucățile mai mari ale jucăriilor, mai repede văd în ansamblu imaginea.


Jocuri Puzzle din lemn

Toată lumea cunoaște jocul puzzle si nu prea există cineva care să nu se fi distrat cu acest joc. Sarcina jucătorului este să refacă imaginea descompusă pe bucăți. Bucățile pot fi de diferite forme și dimensiuni, care așezate corect redau imaginea respectivă. Puzzle-urile din lemn în comparație cu cele cunoscute făcute din hârtie colorată, sunt mai rezistente, mai durabile. Sunt formate din bucăți mai mari, din elemente mai groase. Acest lucru este important mai ales în cazul copiilor mici care n-au îndemnare pentru manevrarea elementelor foarte mici. Puzzle-urile din lemn sunt ilustrate cu imagni din basme, cuprind motive mai simple mai accesibile copiilor mici.

Citeste mai mult

jocuri puzzle din lemn Sunt cazuri când lipsește un singur element din imagine care trebuie potrivită după forma sa cu moldelul de bază. Mâinile mici ale copiilor dumneavoastră mânează mai ușor bucățile mai mari ale jucăriilor, mai repede văd în ansamblu imaginea. Este bine ca bucățile puzzle-urilor să aibă câte un mâner mic ca cei mici să le schimbe mai ușor și să le așeze la locurile potrivite. Puzzle din lemn - o jucărie modernă de calitate pentru copii mici de 2-4 ani, care nu se pot juca cu puzzle-uri din hârtie cartonată, fiind neîndemânatice încă. Această categortie de puzzle-uri sunt dedicate exact copiilor mici, care abia încep să îmbină elemente care aparțin unul altuia. Toată lumea cunoaște jocul puzzle si nu prea există cineva care să nu se fi distrat cu acest joc. Sarcina jucătorului este să refacă imaginea descompusă pe bucăți. Bucățile pot fi de diferite forme și dimensiuni, care așezate corect redau imaginea respectivă. Puzzle-urile din lemn în comparație cu cele făcute din hârtie cartonată colorată, sunt mai rezistente, mai durabile. Sunt formate din bucăți mai mari, din elemente mai groase. Acest lucru este important în cazul copiilor mici deoarece nu au îndemnarea necesară pentru manevrarea elementelor foarte mici care pe deasupra se și rup ușor. Formele robuste sunt ilustrate, au motive simple, de obicei sunt ilustrate cu animăluțe, cu personaje din basme sau fructe, legume - lucruri care atrag atenția celor mici. Cele mai simple puzzle-uri din lemn sunt acelea, care se aseamănă cu categoria jucăriilor de căutarea formelor. Poate, că doar o singură imagine lipsește și tabloul trebuie doar întregit potrivind piesa lipsă după forma sau modelul de bază, sau lipsesc piese tăiate în doi. Pentru a veni în ajutorul copiilor aceste puzzle-uri din lemn au niște piese cu mici mănere, cu care copii prind și mută formele cu ușurință. Primele puzzle-uri din lemn mai complicate sunt cele tăiate în cel puțin patru bucăți. Ele pot avea suporturi cu rame, chiar colorate pentru a veni în ajutorul micilor jucători. De obicei, copii descoperă destul de repede imaginea în ansamblu. jocuri puzzle din lemn pentru copii Puzzle-urile din lemn mai complicate, cu mai mult de 9 piese sunt dedicate copiilor mai mari de 4 ani. Ei sunt capabili să redea forma inițială ori figura inițială. Gama puzzle-urilor din lemn cuprind și puzzle-uri tip pescuit, care au incluși magneți, puzzle-uri verticale dar și puzzle-uri 3D mai complicate, dedicate altei categorii de vârstă.

Magazin online de jucarii de calitate