Afișez toate cele 6 rezultate

Copii mici de 5-6 ani, încep să-și piardă dințisorii de lapte. Este o perioadă a schimbării lor, la care unii se așteaptă, se pregătesc din timp, iar alții sunt luați prin surprindere și se sperie. Deși este un eveniment inevitabil, absolut normal și câteodată se rezolvă automat, fără intervenția adulților, se recomandă părinților să monitorizeze permanent starea dinților copiilor. De ce? Pentru că un dinte neobservat, poate fi înghițit sau inhalat și poate produce grave afecțiuni.


Cutii pentru dintisorii de lapte

Părintele trebuie să controleze dinții copiilor în jurul acestei vârste, și dacă observă, că oricare dintre dinții micuților se mișcă, trebuie să explice copilului ce se va urma ca să nu se sperie. Știm bine, că majoritatea dinților de lapte se extrag acasă, atunci se recomandă atenție sporită la igiena orală.
Citeste mai mult

Dacă copilul mic este pregătit din timp, a primit explicațiile necesare, poate trece fără traume însemnate. Dacă părintele griljuliu pe deasupra este și prevăzător, ăn camera copilului său va introduce un accesoriu cât de mic, atât de drăguț, și anume, cutiuta pentru dintisorii de lapte. Astfel copilul va aștepta cu curiozitate acel eveniment inevitabil. Cutiuțele din lemn pentru dințișorii de lapte sunt micuțe, nu ocupă loc mult, dar pot fi de mare folos la trecerea fără traume peste acest eveniment și să nu uităm, că dințisorii păstrați în siguranță reprezintă o amintire fără pereche pentru posesorii lor.

Magazin online de jucarii din lemn

CUTII PENTRU DINTISORII DE LAPTE