fbpx

­čÜĽ Oferim transport gratuit la comenzile peste 189 RON. Termenul de livrare este de 1-2 zile lucratoare Refuz─â

Se arat─â toate cele 6 rezultate

Copii mici de 5-6 ani, ├«ncep s─â-╚Öi piard─â din╚Ťisorii de lapte. Este o perioad─â a schimb─ârii lor, la care unii se a╚Öteapt─â, se preg─âtesc din timp, iar al╚Ťii sunt lua╚Ťi prin surprindere ╚Öi se sperie. De╚Öi este un eveniment inevitabil, absolut normal ╚Öi c├óteodat─â se rezolv─â automat, f─âr─â interven╚Ťia adul╚Ťilor, se recomand─â p─ârin╚Ťilor s─â monitorizeze permanent starea din╚Ťilor copiilor. De ce? Pentru c─â un dinte neobservat, poate fi ├«nghi╚Ťit sau inhalat ╚Öi poate produce grave afec╚Ťiuni.


Cutii pentru dintisorii de lapte

P─ârintele trebuie s─â controleze din╚Ťii copiilor ├«n jurul acestei v├órste, ╚Öi dac─â observ─â, c─â oricare dintre din╚Ťii micu╚Ťilor se mi╚Öc─â, trebuie s─â explice copilului ce se va urma ca s─â nu se sperie. ╚śtim bine, c─â majoritatea din╚Ťilor de lapte se extrag acas─â, atunci se recomand─â aten╚Ťie sporit─â la igiena oral─â.
Citeste mai mult

Dac─â copilul mic este preg─âtit din timp, a primit explica╚Ťiile necesare, poate trece f─âr─â traume ├«nsemnate. Dac─â p─ârintele griljuliu pe deasupra este ╚Öi prev─âz─âtor, ─ân camera copilului s─âu va introduce un accesoriu c├ót de mic, at├ót de dr─âgu╚Ť, ╚Öi anume, cutiuta pentru dintisorii de lapte. Astfel copilul va a╚Ötepta cu curiozitate acel eveniment inevitabil. Cutiu╚Ťele din lemn pentru din╚Ťi╚Öorii de lapte sunt micu╚Ťe, nu ocup─â loc mult, dar pot fi de mare folos la trecerea f─âr─â traume peste acest eveniment ╚Öi s─â nu uit─âm, c─â din╚Ťisorii p─âstra╚Ťi ├«n siguran╚Ť─â reprezint─â o amintire f─âr─â pereche pentru posesorii lor.

Magazin online de jucarii din lemn

CUTII PENTRU DINTISORII DE LAPTE