Afișez toate cele 4 rezultate

Încă din vremuri ”bune” fiecare avem amintirea unei cutiuțe muzicale sau a unui glob fermecat. Chiar dacă nu am avut una, am văzut la prieteni, prin magazine sau standuri, la piață sau la vânzători ambulanți, care din când în când băteau la ușă. Uitați, nu a dispărut vraja cutiuței muzicale nici în zile noastre! Doar s-au modernizat!


Cutii muzicale

În gama accesoriilor pentru camera copilului avem incluse cutiuțe muzicale complexe, colorate cu tonusuri vii. Frumoase jucarii de lemn: o casetă elegantă, solidă cu două figuri care se pun în mișcare când se dă tonul la muzică. La ce folos o astfel de strong>jucărie? Pentru a încălzi atmosfera camerelor copiilor. Când nu este în funcțiune, și atunci este un accesoriu al camerei care prin simpla sa existență emană gânduri frumoase, liniștitoare. Cutiuțele muzicale nu sunt jucării educative, nu se pune la muncă gândirea logică, nu este nevoie de abilități dezvoltate. Pur și simplu calmează și încântă. Este dedicat tuturor vârstelor, de la 0 la 99 ani, indiferent de sex.
Citeste mai mult

cutii muzicale Câteva recomandări speciale: pentru copii mici care adorm singuri ăn camera lor, în grădinițe la crearea atmosferei de basm, sau alte momente ale zilei, când se dorește o atmosferă de calm și liniște.

Magazin online de jucarii