fbpx

­čÜĽ Oferim transport gratuit la comenzile peste 189 RON. Termenul de livrare este de 1-2 zile lucratoare Refuz─â

Se arat─â toate cele 4 rezultate

├Änc─â din vremuri ÔÇŁbuneÔÇŁ fiecare avem amintirea unei cutiu╚Ťe muzicale sau a unui glob fermecat. Chiar dac─â nu am avut una, am v─âzut la prieteni, prin magazine sau standuri, la pia╚Ť─â sau la v├ónz─âtori ambulan╚Ťi, care din c├ónd ├«n c├ónd b─âteau la u╚Ö─â. Uita╚Ťi, nu a disp─ârut vraja cutiu╚Ťei muzicale nici ├«n zile noastre! Doar s-au modernizat!


Cutii muzicale

├Än gama accesoriilor pentru camera copilului avem incluse cutiu╚Ťe muzicale complexe, colorate cu tonusuri vii. Frumoase jucarii de lemn: o caset─â elegant─â, solid─â cu dou─â figuri care se pun ├«n mi╚Öcare c├ónd se d─â tonul la muzic─â. La ce folos o astfel de strong>juc─ârie? Pentru a ├«nc─âlzi atmosfera camerelor copiilor. C├ónd nu este ├«n func╚Ťiune, ╚Öi atunci este un accesoriu al camerei care prin simpla sa existen╚Ť─â eman─â g├ónduri frumoase, lini╚Ötitoare. Cutiu╚Ťele muzicale nu sunt juc─ârii educative, nu se pune la munc─â g├óndirea logic─â, nu este nevoie de abilit─â╚Ťi dezvoltate. Pur ╚Öi simplu calmeaz─â ╚Öi ├«nc├ónt─â. Este dedicat tuturor v├órstelor, de la 0 la 99 ani, indiferent de sex.
Citeste mai mult

cutii muzicale C├óteva recomand─âri speciale: pentru copii mici care adorm singuri ─ân camera lor, ├«n gr─âdini╚Ťe la crearea atmosferei de basm, sau alte momente ale zilei, c├ónd se dore╚Öte o atmosfer─â de calm ╚Öi lini╚Öte.

Magazin online de jucarii