Magazin online de jucării din lemn

Căsuțe din lemn pentru păpuși

[ux_image id=”7255″ link=”http://jucariionline.eu/categorie-produs/camera-copilului-accesorii/casute-pentru-papusi/”]

Casuțe de păpuși din lemn

Cele mai dorite jucării de fetițe. Cu mobilier inclus!

[divider width=”small”] [ux_products columns=”3″ cat=”casute-pentru-papusi” products=”3″ out_of_stock=”exclude”]

Pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor este necesar, ca ei să aibă contact cu unele elemente, eventual jucării, care să declanșeze

jocurile de rol

în jurul vârstei de 3-4 ani. Prin acestea ei trec prin modelarea vieții reale, trăiesc evenimente și mai ales emoții, care pregătesc pentru viața de adult.
Din gama jucăriilor educative deosebite amintim căsuțele pentru păpuși, adoratele fetițelor mai ales, dar se joacă copii și în cupluri de sex diferit. Casutele pentru papusi pot fi fabricate din diferite materiale, plastic, hârtie cartonată sau lemn. Cele mai rezistente sunt

casutele pentru papusi din lemn

, ele de obicei au mai multe nivele de locuit, toate mobilate cu mobilier masiv din lemn și populate cu păpuși aferente.Păpușile sunt mobile, se pot mișca cu ușurință, pot fu așezate sau se pot efectua mișcări simple cu ele.
Căsuțele din lemn pentru păpuși sunt amenajate estetic dar și funcționali, asemănător unui spațiu de locuit real, astfel copii prin joc vor avea prilejul să imite toate evenimentele petrecute în familie, se vor putea comporta ca părinții lor sau cunoscuții lor apropiați. Din punctul de vedere a dezvoltării psihice a copiilor aceste jocuri au un aport esențial.
Căsuțele pentru păpuși din lemn sunt recomandate atât în familie, cât și în grădinițe, deoarece pot fi declanșatorii unor jocuri care și educatoarelor sunt semnale esențiale în cunoașterea copiilor. Puteți alege orice variantă de căsuță, succesul este asigurat!

Related Posts