Magazin online de juc─ârii din lemn

Casa de p─âpusi din lemn

[ux_products style=”normal” type=”masonry” depth=”1″ depth_hover=”5″ cat=”61″ out_of_stock=”exclude” text_align=”left”]

[ux_products style=”overlay” type=”masonry” cat=”casute-pentru-papusi” products=”12″ out_of_stock=”exclude” image_size=”medium” image_hover=”overlay-add” image_hover_alt=”zoom-long” text_pos=”middle” text_hover=”hover-slide”]

Casa de papusi din lemn

este locul ideal pentru jocurile de rol, care evoc─â via╚Ťa de familie. Avantajul acelor case de p─âpu╚Öi care dispun de toate ├«nc─âperile existente ╚Öi ├«ntr-o cas─â normal─â unde tr─âiesc copii, numai c─â sunt incluse ├«ntr-o singur─â cl─âdire de lemn corespunz─âtoare m─ârimii copiilor, este c─â copii pot juca jocuri de rol chiar ╚Öi singuri, av├ónd ocazia s─â intre ├«n mai multe roluri deodat─â schimb├ónd doar figurina respectiv─â din m├ón─â.
├Än casa de p─âpu╚Öi din lemn totul se desf─â╚Öoar─â ca ╚Öi ├«n via╚Ťa real─â, numai c─â este trecut prin prisma copilului mic, care prin empatia jocului de rol va ├«n╚Ťelege lucrurile ╚Öi rolurile care se ├«nt├ómpl─â ├«n familie zi de zi.

Casa de papusi din lemn

poate avea etaje sau mansarde, ca și casele moderne ale zilelor noastre, încăperile sunt aranjate cu mobilier corespunzător, dar care se poate muta după placul copilului care se joacă. Locuitori ai casei de păpuși pot deveni toate figurinele (omenești sau de animale) care au mărime corespunzătoare. Totul depinde de creativitatea copilului care se joacă și de tensiunea provocatoare a jocului de rol.

Related Posts