Magazin online de juc─ârii din lemn

Calut de lemn pentru copii

[ux_products style=”normal” type=”masonry” depth=”1″ depth_hover=”5″ cat=”60″ orderby=”sales” out_of_stock=”exclude” text_align=”left”]

Calutul din lemn pentru copii

este o juc─ârie cu istorie, deoarece a supravie╚Ťuit ╚Öi peste secole. Acest lucru subliniaz─â faptul,c─â aceast─â juc─ârie este foarte ├«ndr─âgit─â de copii, iar p─ârin╚Ťii con╚Ötien╚Ťi ╚Ötiu c─â are o valoare mare, dat fiind faptul, c─â mi╚Öcarea de balansare are un aport important la dezvoltarea ╚Öi armonizarea activit─â╚Ťii emisferelor cerebrale. Pe l├óng─â acestea, este ╚Öi o juc─ârie pentru dezvoltarea for╚Ťei fizice prin depunerea unui efort important pentru punerea ├«n mi╚Öcare de balansare a c─âlu╚Ťului de lemn pentru copii de 3-6 ani.

Calutii din lemn

pot avea bare laterale de siguran╚Ť─â ╚Öi m├óner, de care se pot ╚Öine ╚Öi copiimai mici, care ├«nc─â nu au efortul ╚Öi abilit─â╚Ťile necesare s─â se balanseze singuri, f─âr─â ajutorul unui adult. Ei pot folosi c─âlu╚Ťul de lemn ca ╚Öi un sc─âunel, care a╚Öezat ├«n preajma mamei care de ex. lucreaz─â ├«n buc─ât─ârie sau pe calculator ╚Öi care mai ajut─â pe cei mici cu o mi╚Öcare fin─â.

Related Posts