Magazin online de jucării din lemn

Căluț balansoar pentru copii

[ux_products style=”overlay” type=”masonry” cat=”calut-balansoar” products=”12″ out_of_stock=”exclude” image_size=”medium” image_hover=”overlay-add” image_hover_alt=”zoom-long” text_pos=”middle” text_hover=”hover-slide”]

Și cei mai mici copii, care deja stau bine adoră să fie balansați cu un

calut balansoar pentru copii

. Copii balansați se liniștesc ușor în timp ce mamele își pot vedea de treburile casei, de pregătirea mâncării sau pot lucra la calculator, etc. Într-un cuvânt, pot avea un pic de răgaz pentru ele, mișcând din când în când chiar și cu ajutorul picioarelor căluțul balansoar pentru copii din lemn. Cei mici vor fi așezați pe căluți balansoar care au bare de siguranță lateral, astfel copii mici dacă se clatină lateral nu vor cădea de pe căluț. De acești căluți au nevoie copii de un an, un an și jumătate.
Copii peste un an și jumătate pot folosi

calutul balansoar pentru copii

fără barele de siguranță laterale, ei învață încet cu încetul, prinzându-se de mânerul de pe capul căluțului, să pună singuri în mișcare această jucărie complexă. Dacă ”călărețul” se folosește de forțele proprii, își dezvoltă mușchii în timp ce se armonizează activitatea celor două emisfere cerebrale.

Related Posts