Magazin online de jucării din lemn

Căluț balansoar din lemn | Descoperă oferta

[ux_products style=”overlay” type=”masonry” cat=”calut-balansoar” out_of_stock=”exclude” image_size=”medium” image_hover=”overlay-add” image_hover_alt=”zoom-long” text_pos=”middle” text_hover=”hover-slide”]

Calutul balansoar din lemn

este o jucărie foarte veche și a pornit de la virtuțiile mai ales bărbătești ai călăreților. Tații au fost cei care dorind să-și educe copii să fie buni călăreți au confecționat aceste jucării, care combină spiritul călărețului cu imensa bucurie as legănatului pentru copii. Primii căluți balansoar putem afirma cu siguranță că au fost făcute din lemn.
În ziua de azi căluții balansoar cunosc o varietate nemărginită atât în privința formelor cât și în privință materialelor folosite, dar clasicele

caluti balansoar facute din lemn

sunt îndrăgite și azi. Ce-i drept, și aceștia cunosc o varietate mai mare, dedicate diferitelor categorii de vârstă (de ex. sunt căluți pentru copii mai mici cu bare de siguranță, altele fără).
Colorate estetic, fiind sigure la folosință, căluții balansoar al lui Mr. Lester din magazinul său online de jucării pot devenii prietenii celor mici de la vârsta de 1,5 – 2 ani și le vor fi antrenorii mușchilor și alintătorii sufletului deodată.

Related Posts