Magazin online de jucării din lemn

Căluț balansoar din lemn pentru copii

[ux_products style=”overlay” type=”masonry” cat=”calut-balansoar” out_of_stock=”exclude” image_size=”medium” image_hover=”overlay-add” image_hover_alt=”zoom-long” text_pos=”middle” text_hover=”hover-slide”]

Calutii balansoar din lemn pentru copii

sunt jucării dedicate vârstelor fragede. Acei căluți, sau alte balansoare din lemn care au un confort mai ridicat, cum ar fi pernuțele deghizate în animale drăguțe sunt special dedicate celor mici sub vârsta de 2 ani, dar nu numai ei le pot folosi.
Balansarea în sine este o activitate foarte benefică asupra organismului. Ajută dezvoltarea armonioasă a celor două emisfere cerebrale, timp în care se distrează de minune copilul.
Căluții balansoar pot deveni prieteni ai copiilor cu care se joacă zilnic, antrenează mușchii, eliberează adrenalină de la mișcările cât mai ample.

Calutii balansoar din lemn

sunt simple, dar neuzabile. Pentru cei care abia se țin, sunt tipuri cu bare laterale, pentru copii care stau ușor, mult și corect, există tipuri de balansoar fără bară de siguranță, permițând urcarea promptă oricând pe căluț, fără ajutor.

Related Posts