Magazin online de jucării din lemn

CADOUL ÎMPACHETAT CU GRIJĂ

Prima impresie despre cadoul primit ne oferă pachetul în sine. Un obiect oricât de neînsemnat poate provoca o bucurie mare dacă se observă, că cel care dăruiește a avut mare grijă cum să fie împachetat. De fapt, putem spune, că aspectul cadoului transmite gândurile celui care dăruiește.
Oare este greu să împachetăm un obiect? Cred că dorința de a oferi ceva estetic cuiva, va stârni creativitatea fiecăruia. Totuși, dacă doriți un model, urmăriți filmulețul care sigur vă va inspira:

Pachetele, au și ele moda lor. Sunt perioade sau evenimente, când la realizarea lor folosim materiale naturale, culori mai pastelate, alcătuim o ”haină” mai modestă pentru cadouri, dar sunt valuri de mode și de evenimente când auriul, bronzul sau argintiul oferă strălucire și eleganță.
O categorie specială reprezintă cadourile pentru copii. Ei trebuie obișnuiți încă de mici cu exigența. Dacă la rândul lor primesc cadouri împachetate într-un anumit stil (de ex. elegant, haios, etc.), se vor obișnui ca și ei să facă la fel când vor avea ocazia. Alegerea hârtiei sau a pungii în care se va învălui/pune cadoul trebuie să respecte specificul vârstei. Celor mai mici le plac hârtiile cu diferite modele de jucării, de animale sau personaje ale poveștilor și desenelor animate. Șnurul sau banda cu care se fixează, de obicei au și ei culori vii, care captează atenția copiilor, trezesc interes pentru conținutul pachetului.
Sigur, nu numai învelișul contează, și cadoul trebuie să fie pe măsură – înțeleg aici, să fie dedicat exact celui care primește darul. Mai ales copii, imediat își vor exprima părerea, despre cadoul primit. Ei nu măsoară valoarea cadoului exprimat în bani, ei știu exact ce înseamnă cadoul pentru ei. Tocmai de aceea, gândiți-vă bine, înainte să vă hotărâți asupra cadourilor pentru cei mici.
Sare în ajutorul dumneavoastră Mr. Lester cu Magazinul online de jucării Lester, care deține jucării de toate tipurile. Puteți să alegeți jucării din lemn, din textil și din metal pentru diferite categorii de copii. Odată aleasă jucăria, poate aștepta în coș, până vă hotărâți. Dacă între timp găsiți o ofertă mai bună, cu un singur clic vă puteți schimba opțiunea. Alegerea este mai ușoară, dacă vă orientați după vârsta și/sau sexul copiilor – Mr. Lester are recomandări speciale pentru

copii intre 0-2 ani

, are

jucarii alese pentru fetite de 3-5 ani

și special și pentru

baieti de 3-5 ani

.Sigur, puteți alege cadouri și din alte categorii, cum ar fi jucăriile educative, jucăriile de construit și cele sociale. Jucăriile din lemn sunt foarte îndrăgite de copii, sunt de calitate, sunt estetice și sunt variate. Puzzle-urile reprezintă o categorie vastă, aici găsiți posibile cadouri cu diferite grade de dificultate. Alegeți cu grijă din jocurile de societate îndrăgite de întreaga familie, ca să vă puteți juca împreună în serile lungi de iarnă.
Dacă cadourile alese depășesc valoarea de 189 lei, comanda dumneavoastă va fi livrată gratuit la domiciliu!

[divider width=”small”] [ux_image id=”7180″]

Related Posts