Magazin online de jucării din lemn

5 motive pentru a alege bucătăriile pentru copii din lemn

1.) – Bucătăriile pentru copii sunt locurile ideale pentru desfășurarea jocurilor de rol atât de importante pentru dezvoltarea copiilor mici între vârstele de 4 – 7 ani. Este o necesitate ca copii să aibă acest locșor de joacă, unde să intre în rolurile care le interesează, care le creează tensiunea de joc. Aceste bucătării pot fi mobilate cu piese ajustate mărimii copiilor, aici copii intră în locul de joacă ca parte integrantă, sau pot fi doar accesorii de bucătărie așezate la locuri alese de către copii, locuri, pe care ei denumesc bucătărie. Și așa creează atmosfera unei adevărate bucătării.

2.) – Bucătăriile din lemn pentru copii rezistă jocurilor haotice ale copiilor. Sunt rezistente. Pot servi chiar mai multe generații de copii.

3.) – Bucătăria din lemn pentru copii seamănă mult cu bucătăria de toate zilele, intrarea în rol ai copiilor se realizează imediat ce se ivește o tensiune interioară a copilului pentru a juca anumite momente reale din viața lor. Este binevenită un partener, dar și jocul solitar este ajutat de mediul de bucătărie.

4.) – Exigența pentru jucăriile din lemn, așa și pentru bucătăriile pentru copii este de standard înalt.

5.) – Este recomandat și pentru grădinițe, împreună cu accesorii de bucătărie din lemn pentru copii, corespunzătoare.

[ux_products cat=”1042″]

Related Posts