Magazin online de jucării din lemn

Buburuza – jucarie tip Montessori

[ux_image_box img=”4031″ link=”https://www.jucariionline.eu/produse/buburuza-jucarie-tip-montessori/”] [button text=”Cumără acum” expand=”true” link=”https://www.jucariionline.eu/produse/buburuza-jucarie-tip-montessori/”] [/ux_image_box]

Stiți cât de utile pot fi jucăriile montessori din lemn? Haideți, să vedem!
În primul rând aceste jucării menite să trezească interesul copiilor, ca ei să fie cei care vor culege informațiile pe care pot înțelege și e care pot acumula doar pe baza interesului pentru joc. manipulând cu aceste jucării copii vor înțelege relații de cauză-efect, li se va dezvolta coordonarea mână-ochi, li se va îmbunătăți motricitatea fină, dar cel mai important lucru, că li se va dezvolta capacitatea de observare și de percepție vizuală și tactilă.
Există mai multe tipuri de jucării montessori, dar cele mai populare jucarii montessori din lemn sunt aceleaale căror elemente sunt axate pe tijă și sunt elemente mobile, pe care copii vor putea îmbina după placul lor, câștigând experiențe din lumea fizicii, a formelor, etc.
Fiecare jucărie trebuie să fie ales cu un scop bine definit de vârsta și de nivelul de dezvoltare a copiilor. Ei nu se plictisesc, dacă vor avea jucării captivante cu care jucându-se vor învăța mereu ceva nou. Este important, că nu cantitatea ci calitatea jucăriilor este cea care susține dezvoltarea armonioasă a celor mici. Copii se dezvoltă permanent, mereu sunt interesați de ceva nou, dar destul de interesant ca să acumuleze experiențe noi. Este important să punem la dispoziția copiilor jucării montessori din lemn care stimulează mereu dobândirea unor abilități specifice vârstei și nivelului de dezvoltare a copiilor. Este specificul jucăriilor bine alese, că copilul nu se mai întoarce la jucăriile anterioare, deoarece experiența deja este acumulată și prelucrată de el.
Jucariile montessori din lemn simple sunt foarte utile pentru copii mici, ei învață prin jocul cu ele, că singuri sunt capabili să descopere lucruri noi și interesante.

Buburuza – jucarie tip Montessori

Related Posts