Black Friday 2018

Black Friday la jucarii 2018

Pregatește-te pentru reduceri de până la 50%

Black Friday 2018 la jucarii pentru toate vârstele! Iată noiembrie a sosit cu reduceri de până la 50%!
Cei care se gândesc din timp, profită de ocaziile speciale oferite de marele eveniment comercial Black Friday, organizat mai ales în magazinele online, dar nu numai. Fiind perioada premergătoare lunii cadourilor, este o ocazie bună pentru a comanda jucării din timp pentru copii. Magazinul online de jucarii Lester vă așteaptă cu reduceri substanțiale la jucarii de lemn, cu o gamă variată de jucării pentru toate categoriile de vârstă, chiar și pentru copii maimari sau adulți.
Jucăriile din lemn de calitate sunt rezistente uzului la care sunt supuși, sunt estetice și variate: de la jucării pentru bebeluși de Black Friday la Lester puteți achiziționa multe jucării la aproape jumătate de preț. Profitați de ocazia specială a lunii noiembrie 2018 între datele de 16-18.
Jucăriile educative vor intra în plin plan cu ocazia evenimentului, dar vizitatorii magazinului online vor putea descoperi oferte atât printre mașinuțe și trenulețe din lemn cât și printre cuburile de construit sau jucăriile logice. Accesoriile pentru jocurile de rol, căsuțele de păpuși cu prețuri reduse vor veni în întâmpinarea copiilor de vârsta preșcolară, jucăriile logice vor viza copii mai mari și adulții.
Treceți pragul virtual al magazinului online de jucării Lester de Black Friday între 16-18 noiembrie 2018 și începeți să umpleți sacul Moșului înaintea epuizării stocurilor!

Iată câteva întrebări și răspunsuri care să vă orienteze:

Când este Black Friday în anul acesta?

În perioada 16-18 noiembrie 2018.

Cum voi putea plăti pentru comanda de Black Friday?

Prin card bancar și prin rambursare la înmânarea coletului (ramburs).

Când și cum voi primi produsele comandate de Black Friday?

Comenzile dumneavoastră vor fi onorate între 2-5 zile lucrătoare
prin curier.

Pot comanda și telefonic sau doar pe site?

Vă putem onora comenzile și telefonic, dar pentru a evita așteptarea vă recomandăm comenzile online.

Merită să cumpăr în ziua Black Friday?

Sigur, deoarece avem reduceri substanțiale între 5% și 50%. Folosiți vă de aceste oferte și veți putea face economii serioase la cumpărarea jucăriilor.

Cum se livrează?

Ai transport gratuit în toată țară pentru orice comandă mai mare de 189 lei în aria de acoperire  Urgent Cargus. În caz contrar, costul transportului este de 16 lei.

Perioada: 16.11.2018. – 18.11.2018.

Reducerile nu sunt valabile și pentru taxele de transport. Nu se pot cumula reducerile cu cuponul de fidelitate și cele din oferta specială. Pentru informații suplimentare nu ezitați să ne contactați prin email la contact@jucariionline.eu sau sunați la numărul de telefon 0741403354

Spre magazin
 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *