Magazin online de juc─ârii din lemn, Promo╚Ťii

Black Friday 2018

Black Friday la jucarii 2018

Pregatește-te pentru reduceri de până la 50%

Black Friday 2018 la jucarii pentru toate vârstele! Iată noiembrie a sosit cu reduceri de până la 50%!
Cei care se g├óndesc din timp, profit─â de ocaziile speciale oferite de marele eveniment comercial Black Friday, organizat mai ales ├«n magazinele online, dar nu numai. Fiind perioada premerg─âtoare lunii cadourilor, este o ocazie bun─â pentru a comanda juc─ârii din timp pentru copii. Magazinul online de jucarii Lester v─â a╚Öteapt─â cu reduceri substan╚Ťiale la jucarii de lemn, cu o gam─â variat─â de juc─ârii pentru toate categoriile de v├órst─â, chiar ╚Öi pentru copii maimari sau adul╚Ťi.
Juc─âriile din lemn de calitate sunt rezistente uzului la care sunt supu╚Öi, sunt estetice ╚Öi variate: de la juc─ârii pentru bebelu╚Öi de Black Friday la Lester pute╚Ťi achizi╚Ťiona multe juc─ârii la aproape jum─âtate de pre╚Ť. Profita╚Ťi de ocazia special─â a lunii noiembrie 2018 ├«ntre datele de 16-18.
Juc─âriile educative vor intra ├«n plin plan cu ocazia evenimentului, dar vizitatorii magazinului online vor putea descoperi oferte at├ót printre ma╚Öinu╚Ťe ╚Öi trenule╚Ťe din lemn c├ót ╚Öi printre cuburile de construit sau juc─âriile logice. Accesoriile pentru jocurile de rol, c─âsu╚Ťele de p─âpu╚Öi cu pre╚Ťuri reduse vor veni ├«n ├«nt├ómpinarea copiilor de v├órsta pre╚Öcolar─â, juc─âriile logice vor viza copii mai mari ╚Öi adul╚Ťii.
Trece╚Ťi pragul virtual al magazinului online de juc─ârii Lester de Black Friday ├«ntre 16-18 noiembrie 2018 ╚Öi ├«ncepe╚Ťi s─â umple╚Ťi sacul Mo╚Öului ├«naintea epuiz─ârii stocurilor!

[block id=”15975″] [divider color=”rgb(255, 255, 255)”] [accordion title=”Iat─â c├óteva ├«ntreb─âri ╚Öi r─âspunsuri care s─â v─â orienteze:”] [accordion-item title=”C├ónd este Black Friday ├«n anul acesta?”]

În perioada 16-18 noiembrie 2018.

[/accordion-item] [accordion-item title=”Cum voi putea pl─âti pentru comanda de Black Friday?”]

Prin card bancar și prin rambursare la înmânarea coletului (ramburs).

[/accordion-item] [accordion-item title=”C├ónd ╚Öi cum voi primi produsele comandate de Black Friday?”]

Comenzile dumneavoastră vor fi onorate între 2-5 zile lucrătoare
prin curier.

[/accordion-item] [accordion-item title=”Pot comanda ╚Öi telefonic sau doar pe site?”]

Vă putem onora comenzile și telefonic, dar pentru a evita așteptarea vă recomandăm comenzile online.

[/accordion-item] [accordion-item title=”Merit─â s─â cump─âr ├«n ziua Black Friday?”]

Sigur, deoarece avem reduceri substan╚Ťiale ├«ntre 5% ╚Öi 50%. Folosi╚Ťi v─â de aceste oferte ╚Öi ve╚Ťi putea face economii serioase la cump─ârarea juc─âriilor.

[/accordion-item] [accordion-item title=”Cum se livreaz─â?”]

Ai transport gratuit ├«n toat─â ╚Ťar─â pentru orice comand─â mai mare de 189 lei ├«n aria de acoperire  Urgent Cargus. ├Än caz contrar, costul transportului este de 16 lei.

[/accordion-item] [/accordion] [divider color=”rgb(255, 255, 255)”]

Perioada: 16.11.2018. – 18.11.2018.

Reducerile nu sunt valabile ╚Öi pentru taxele de transport. Nu se pot cumula reducerile cu cuponul de fidelitate ╚Öi cele din oferta special─â. Pentru informa╚Ťii suplimentare nu ezita╚Ťi s─â ne contacta╚Ťi prin email la contact@jucariionline.eu sau suna╚Ťi la num─ârul de telefon 0741403354

[button text=”Spre magazin” expand=”true” link=”http://jucariionline.eu/”] [ux_countdown year=”2018″ month=”11″ day=”16″ time=”0″ t_week=”s─âpt─âm├óni” t_day=”zile” t_hour=”ore” t_min=”minute” t_sec=”secunde” t_plural=” „]

Related Posts