BLACK FRIDAY 2016

Pornită din USA  în 1966, ”Black Friday” a ajuns astăzi să fie deja o zi arhicunoscută în comerț aproape în întreaga lume și oferă prilejul cumpărăturilor cu mari reduceri, fiind și un mod de eliminare a stocurilor magazinelor. În țara speranțelor această zi cade pe vinerea următoare după ziua Recunoștinței și deschide sezonul cumpărăturilor de crăciun.

Înaintea sărbătorilor de iarnă „Black Friday” oferă posibilitatea de a aproviziona din timp cadourile pentru crăciun la un preț mai mult ca accesibil. Cum moda americană a câștigat teren, este de la sine înțeles, că comercianții se întrec în a oferi clienților cât mai multe reduceri foarte avantajoase. Se bazează pe simplă matematică: mai multe reduceri atrag mai mulți clienți, mai mulți clienți efectuează mai multe cumpărături, mai multe cumpărături rezultă mai mult profit. În fine: cumpărători mulțumiți, comercianți mulțumiți – tot ce înseamnă comerțul la înălțimi!

Magazinele online oferă un mod comod de a profita de avantajele acestei zile. Cumpărăturile se pot face în mod comod, dar sigur este indicat să se facă aceste cumpărături cât mai devreme posibil, înaintea epuizării stocurilor!

Vizitați

magazinul online de jucarii Lester

cu ocazia acestei zile, deoarece veți putea profita la reduceri la jucării din lemn de calitate, jucării, care vor putea umple sacul Moșului cu barbă albă. Aici veți găsi jucării din toate categoriile, atât jucării tradiționale cât și jucării mai moderne fabricate din lemn.  Puteți alege jucării pentru toate vârstele: pentru bebeluși jucării de tras și de împins, jucării educative care să dezvolte inteligența copiilor preșcolari, jucării pentru dezvoltarea abilităților motrice și tehnice ale școlarilor mici, jucării muzicale, seturi de construcții, accesorii pentru camera copilului, jocuri de societate, mașinuțe, trenulețe speciale, iar pentru copii mai mari și adulți se află pe rafturile virtuale ale magazinului jucării logice.

Black Friday

” poate deveni ziua dumneavoastră preferată pentru cumpărături. Vizitând magazinul nostru veți descoperi jucării cunoscute din copilăria dumneavoastră și jucării moderne. Punctul comun ale acestora va fi calitatea excepțională.

La Magazinul nostru de jucării online Lester oferta  BLACK FRIDAY” va fi valabilă în ziua de  18  noiembrie 2016, între orele 00:01 și 23:59.  Vizitați magazinul online pentru a afla surprizele extreme ale acestei zile!