Promo╚Ťii

BLACK FRIDAY 2016

[ux_image_box img=”10122″]

Black Friday la juc─ârii

[/ux_image_box]

Pornit─â din USA┬á ├«n 1966, ÔÇŁBlack FridayÔÇŁ a ajuns ast─âzi s─â fie deja o zi arhicunoscut─â ├«n comer╚Ť aproape ├«n ├«ntreaga lume ╚Öi ofer─â prilejul cump─âr─âturilor cu mari reduceri, fiind ╚Öi un mod de eliminare a stocurilor magazinelor. ├Än ╚Ťara speran╚Ťelor aceast─â zi cade pe vinerea urm─âtoare dup─â ziua Recuno╚Ötin╚Ťei ╚Öi deschide sezonul cump─âr─âturilor de cr─âciun.

├Änaintea s─ârb─âtorilor de iarn─â ÔÇ×Black FridayÔÇŁ ofer─â posibilitatea de a aproviziona din timp cadourile pentru cr─âciun la un pre╚Ť mai mult ca accesibil. Cum moda american─â a c├ó╚Ötigat teren, este de la sine ├«n╚Ťeles, c─â comercian╚Ťii se ├«ntrec ├«n a oferi clien╚Ťilor c├ót mai multe reduceri foarte avantajoase. Se bazeaz─â pe simpl─â matematic─â: mai multe reduceri atrag mai mul╚Ťi clien╚Ťi, mai mul╚Ťi clien╚Ťi efectueaz─â mai multe cump─âr─âturi, mai multe cump─âr─âturi rezult─â mai mult profit. ├Än fine: cump─âr─âtori mul╚Ťumi╚Ťi, comercian╚Ťi mul╚Ťumi╚Ťi ÔÇô tot ce ├«nseamn─â comer╚Ťul la ├«n─âl╚Ťimi!

Magazinele online oferă un mod comod de a profita de avantajele acestei zile. Cumpărăturile se pot face în mod comod, dar sigur este indicat să se facă aceste cumpărături cât mai devreme posibil, înaintea epuizării stocurilor!

Vizita╚Ťi

magazinul online de jucarii Lester

cu ocazia acestei zile, deoarece ve╚Ťi putea profita la reduceri la juc─ârii din lemn de calitate, juc─ârii, care vor putea umple sacul Mo╚Öului cu barb─â alb─â. Aici ve╚Ťi g─âsi juc─ârii din toate categoriile, at├ót juc─ârii tradi╚Ťionale c├ót ╚Öi juc─ârii mai moderne fabricate din lemn.┬á Pute╚Ťi alege juc─ârii pentru toate v├órstele: pentru bebelu╚Öi juc─ârii de tras ╚Öi de ├«mpins, juc─ârii educative care s─â dezvolte inteligen╚Ťa copiilor pre╚Öcolari, juc─ârii pentru dezvoltarea abilit─â╚Ťilor motrice ╚Öi tehnice ale ╚Öcolarilor mici, juc─ârii muzicale, seturi de construc╚Ťii, accesorii pentru camera copilului, jocuri de societate, ma╚Öinu╚Ťe, trenule╚Ťe speciale, iar pentru copii mai mari ╚Öi adul╚Ťi se afl─â pe rafturile virtuale ale magazinului juc─ârii logice.

ÔÇ×

Black Friday

ÔÇŁ poate deveni ziua dumneavoastr─â preferat─â pentru cump─âr─âturi. Vizit├ónd magazinul nostru ve╚Ťi descoperi juc─ârii cunoscute din copil─âria dumneavoastr─â ╚Öi juc─ârii moderne. Punctul comun ale acestora va fi calitatea excep╚Ťional─â.

La Magazinul nostru de juc─ârii online Lester oferta┬á ÔÇ×BLACK FRIDAYÔÇŁ va fi valabil─â ├«n ziua de┬á 18┬á noiembrie 2016, ├«ntre orele 00:01 ╚Öi 23:59.┬á Vizita╚Ťi magazinul online pentru a afla surprizele extreme ale acestei zile!