Magazin online de jucării din lemn

Beneficiile jucăriilor de logică

Copiii sunt precum bureții, numai că ei absorb cunoștințele. De câtre ori te-ai mirat cât de repede pot dezvolta copiii abilitățile noi? Mersul în picioare, vorbitul, scrisul, toate sunt activități foarte complexe pe care copii le învață într-un timp foarte scurt. Această abilitate de a învăța repede și în mod permanent fac primii ani din viața copilului o oportunitate ideală pentru a stăpâni la nivel superior abilitățile de rezolvare a problemelor. Este important să profităm de această perioadă,

jocurile de logica

pentru copii constituie instrumentele perfecte pentru aceste momente docile.
Șarpe - cub mic de logică

Șarpe – cub mic de logică

Majoritatea copiilor le place să rezolve

puzzle

-uri,

jocuri de logica

. Junioriii petrec ore în șir jucând cu aceste jucării, fără să știe că astfel dezvoltă abilitățile de rezolvare a problemelor, de care o să aibă nevoie tot restul vieții. Jucăriile de logică ajută în consolidarea gândirii logice și critice, dar dezvoltă chiar și creativitatea. Copiii care sunt buni la rezolvarea puzzle-urilor și jocurilor logice au mintea ascuțită. Ei vor întrece pe copii de aceeași vârstă prin abilitățile de adunarea de informații, evaluarea situațiilor, găsirea soluției rapide la o problemă. Aceste abilități o să-și aducă roadele în școală și mai târziu în viața profesională. Persistență Multe dintre jocurile de logică sunt provocatoare și necesită încerări reptate în scopul de a găsi rezolvarea. Persistența necesară pentru a rezolva jocurile de inteligență și logică, după eșecuri repetate constituie o lecție de viață pentru copii. Pe parcursul vieții se vor întâlni cu siguranță de situații similare, în care nu o să reușească pentru prima dată și atunci o să știe că trebuie să încerce din nou și astfel vor reuși într-un final.
Cub polarizat de logică

Cub polarizat de logică

Gândire critică Jocurile de logică sunt o modalitate foarte bună pentru dezvoltarea gândirii critice. Prin necesitatea observării, prin căutăea de soluții, prin testarea soluțiilor gândite și tragerea concluziilor o să se obișnuiască cu procesul de gândire critică prin joacă.
Cub de logică

Cub de logică

Motricitate fină Cele mai multe jocuri de logică au piese mici, componente în mișcare, piese interconectabile, care o să prezinte provocare pentru micii exploratori. Aceste jucării necesită atenția la maxim, astfel se dezvoltă abilitățile motrice fine. Creativitate Nu putem ignora creativitatea necesară pentru jucăriile de logică, chiar și prin nenumărate încercări copiii își dezvoltă creativitatea pe mai multe niveluri. Dacă mai adăugăm faptul că într-un sfârșit cu siguranță vor găsi rezolvarea problemelor de logică, este sigur că o să-și împingă limitele creativității. Abilități sociale Deși, la prima vedere s-ar părea ca o experiență solitară, copiii deseori sunt forțați să cere sfaturi, sugestii sau trucuri pentru rezolvarea jucăriilor logice. Astfel cei mici învață prin joacă despre relațiile interpersonale și cum să ceară ajutor.
Moara

Moara

Jucăriile logice dezvoltă persistența, gândirea, logică, creativitatea, inteligența, dar și abilitățile sociale. Aceste jucării educative asigură distracție, dar în același timp dezvoltă cele mai importante abilități cognitive. Mintea trebuie antrenată la orice vârstă, astfel în magazinul online de jucării Lester găsești jocuri logice pentru copiii de la 2 ani la 8 ani sau chiar și pentru adulți. Pune gândirea și perseverența la încercare! Alege acum din gama jocurilor de logică și perspicacitate, beneficiezi de transport gratuit la comenzile de peste 189 lei.

Related Posts