Promoții

Beneficiile cumpărăturilor Black Friday la Magazinul online de jucării Lester

Black Friday 2016 la jucarii

Cumpărăturile online vă scutesc de oboseala cumpărăturilor tradiționale. Cuvintele cheie: comod, de acasă la acasă. Stând în fotoliu sau orice alt loc cu acces la internet, cu suport tehnic (laptop, calculator, smartphone, tabletă) puteți vizita rafturile virtuale ale magazinelor online fără oboseala provocată de deplasare, stat la cozi, etc. – nu există limite de distanță, doar bugetul dumneavoastră vă restricționează. Dar, iată sosit Black Friday-ul, care vă întâmpină cu reduceri substanțiale, pentru ca dumneavoastră să economisiți bani în urma cumpărăturilor online.

[ux_countdown size=”384″ color=”light” month=”11″ day=”18″ time=”0″ t_plural=”0″ t_hour=”ore” t_min=”minute” t_day=”zile” t_sec=”secunde”]

Să vedem câteva avantaje ale acestei zile pe platforma magazinului online de jucării Lester:

BENEFICIUL NR 1.

Beneficiați de reduceri semnificative online! Nu credeți? Convingeți-vă! Puteți compara prețurile din mai multe magazine cu câteva clicuri, puteți alege cea mai potrivită jucărie, cu garanția calității. Ofertele de obicei sunt mai avantajoase decât la magazinele propriu zise, sunt mai accesibile, ușor de descoperite.

BENEFICIUL NR 2.

Acum aveți posibilitatea să plătiți online cu cardul  bancar, fără perceperea de comisioane de transfer. Este cel mai comod mod de a plăti, și unele bănci au oferte speciale pentru utilizatorii de carduri pentru plățile online de Black Friday. Informați-vă din timp de aceste oferte!

Dacă doriți să plătiți cash, puteți achita factura și cu rambursare la curier, atunci când preluați produsele.

BENEFICIUL NR 3.

Știm cu toți, ce se întâmplă la un magazine când se dă drumul la reduceri: înghesuială, cozi interminabile, oameni nervoși, vânzători epuizați – facem și noi nervi de la atâta oboseală. Versus magazinele offline, cumpărând din magazinele online excludem pe ceilalți cumpărători, cu care nu ne întâlnim, nu ne enervăm reciproc.

BENEFICIUL NR 4.

Și prin transportul gratuit puteți face economii – nu trebuie să investiți bani în bilete sau benzină, și comenzile de peste 139 lei sunt aduși până la ușa dumneavoastră de un curier în siguranță.

BENEFICIUL NR 5.

Informațiile ajung mai repede la dumneavoastră, online totul se întâmplă rapid. Este semnificativ și faptul că aceste informații sunt controlate și sunt corecte.

BENEFICIUL NR 6.

Economisiți timp! Poate lucrul cel mai important, deoarece fiecare avem cât mai puțin timp liber, și ar fi păcat să-l pierdem cu cutreieratul magazinelor din timpul nostru pe care am putea petrece cu familia, ori să ne odihnim, dacă avem soluții mult mai la îndemână.

Fiți pe fază, numărătoarea inversă a început! Câteva exemple: [row style=”small” width=”full-width”] [col span=”4″] [ux_image id=”9276″] Colecție de trenulețe de 126 de piese 623,00 RON 529,55 RON [/col] [col span=”4″] [ux_image id=”9603″] Căluț balansoar (colorat, ornamentat) 253,00 RON 177,10 RON [/col] [col span=”4″] [ux_image id=”5271″ width=”85″] Căsuță de păpuși cu 5 tipuri de mobilă și 2 păpuși de lemn 290,00 RON 203,00 RON [/col] [/row] [button text=”Spre Magazin!” letter_case=”lowercase” color=”alert” style=”shade” size=”larger” animate=”fadeInLeft” depth=”3″ depth_hover=”5″ icon=”icon-shopping-bag” icon_pos=”left” link=”https://www.jucariionline.eu/”]

Vă așteptăm cu drag și cu rafturi virtuale încărcate cu oferte la  Lester, magazine online de jucării de Black Friday cu jucării din lemn de calitate!

Related Posts