Avantajele jucăriilor tradiționale

Beneficiile aduse de jucăriile din lemn

Joaca nu este doar distracție, aceasta contribuie la dezvoltarea fizică, socială, emoțională și cognitivă a copiilor. Copiii învață prin joacă, astfel este foarte important să alegem jucăriile potrivite, pentru dezvoltarea deprinderilor micuților. Jucăriile pe care le alegi pentru copii tăi pot să facă o diferență în dezvoltarea lor.

Prichindeii pot învăța cu ajutorul oricărui jucării, dar valoarea și profunzimea învățării depinde de interacțiunea dintre copil și jucării, precum și de oportunitățile oferite de jucării. Jucăriile high-tech din plastic oferă ore nesfârșite de divertisment, pe cândjucariile educative din lemn

oferă posibilitatea copiilor să-și folosească imaginația. Tu pe care dintre aceste două activități ai vrea să încurajezi?

Suntem într-o epocă a calculatoarelor, nu este nimic în neregulă în folosirea computerelor sau jucăriilor electronice pentru a ajuta dezvoltarea unui copil. Însă, o simplă jucărie din lemn poate să facă minuni în dezvoltarea abilităților. Jucăriile din lemn sunt proiectate pentru a încuraja diferite domenii de dezvoltare.

Jucariile educative din lemn

dezvoltă gândirea complexă și abilitățile de rezolvare a problemelor. Un singur set de blocuri de construit din lemn poate ajuta un copil să învețe despre numere, culori, forme și echilibru. Aceasta ajută de asemenea în dezvoltarea îndemânării, prin necesitatea potrivirii și balansării pieselor.
Jocurile cu fructe și legume încurajează imitarea activităților reale și sunt ideale pentru a explica lumea adulților.

Fructe din lemn tăiate în felii

Fructe din lemn tăiate în felii

Jucăriile de îmbrăcat asigură dezvoltarea gândirii creative. De exemplu, ursuleții îmbrăcabili au diferite piese de îmbrăcăminte care pot fi combinate în numeroase moduri. Necesitatea combinării pieselor vestimentare pune imaginația copiilor la muncă.

jucării de îmbrăcat

Ursuleți îmbrăcabili

Majoritatea copiilor le place să rezolve puzzle-urile din lemn și jocuri de logică. Junioriii petrec ore în șir jucând cu aceste jucării educative, dezvoltând abilitățile de rezolvare a problemelor.

Puzzle cu animale

Puzzle cu animale

Culorile vii şi formele diferite o să încurajeze copilaşul la prindere, dezvoltând abilităţile de coordonare fizică. Formele geometrice ajută copiii să învețe numele formelor de bază, culorile și să pună la încercare imaginația și răbdarea.

Jucariile educative din lemn

contribuie direct la dezvoltarea și educația copiilor. Aceste jucării educative asigură distracție, dar în același timp dezvoltă cele mai importante abilități. Dacă vrei să profiți la maxim de acestea, vezi acum oferta completă de jucării educative de lemn în magazinul online de jucării Lester. Pentru comenzile mai mari de 189 lei, transportul este gratuit!

[ux_products products=”12″ out_of_stock=”exclude”]

Related Posts