Magazin online de jucării din lemn

Căluț balansoar

[ux_products style=”overlay” type=”masonry” cat=”calut-balansoar” products=”12″ out_of_stock=”exclude” image_size=”medium” image_hover=”overlay-add” image_hover_alt=”zoom-long” text_pos=”middle” text_hover=”hover-slide”]

Un

balansoar calut

poate aduce multe bucurii pentru cei mici. Cei care sunt așezați în balansoar de mici și sunt balansați de adulți trăiesc o deosebită plăcere pe lângă faptul, că balansarea le oferă posibilitatea sincronizării funcțiilor celor două sfere cerebrale. Așa li se dezvoltă funcțiile cognitive laolaltă de cele creative, practice. Nici nu ne vine să credem, dar savanții în domeniu afirmă acest lucru.
Deci,

calutul balansoar

poate însemna mult mai mult decât crede omul de rând, care l-a inventat de fapt pentru distrarea micuților. Un lucru făcut din instinct, doar foarte benefic.
Este recomandat, un balansoar căluț din lemn cu bare de siguranță pentru cei mai mici, care se mai întâmplă să și adoarmă în timpul balansării. Nici o problemă, balansoarul căluț poate funcționa și ca scaun comod, mai ales, dacă are pernițe din textil.

Related Posts