Magazin online de jucării din lemn

5 realități șocante legate de rolul jocului în viața noastră

Toată lumea se joacă, îi place jocul. Nu e indiferent cum și cu ce ne jucăm. Pentru copil jocul este drumul pe care intră în societate, pentru adult este un prilej de ași petrece timpul liber în mod plăcut. Jucarii dinlemn 1. Jocul este un izvor al bucuriei, un mod de a micșora oboseala și stresul După o zi încărcată cu griji, oboseli, neplăceri te poți renaște după ce te întâlnești cu prietenii tăi jucând un joc de societate. Jocul poate fi un mijloc de a dizolva atmosfera încordată numai să ne asigurăm că am găsit jocul potrivit și cercul de prieteni simpatici. Copiii tot în cursul jocului prelucrează impresiile, nemulțumirile, plăcerile, bucuriile trăite în timpul zilei. Fără joc e mult mai greu să trecem peste grijile zilnice. 2.Jocul servește și la cunoașterea reciprocă a partenerilor de joc Aici putem cita pe marele filozof grec Platon: “După o oră de joc poți afla mai multe despre partenerul tău decât după un an de conversații”. 3. Jocul este forța primordială pentru formarea personalității Jocurile de societate dezvoltă răbdarea, perseverența, puterea de conentrare. Jocul dezvoltă simțul de siguranță care este foarte importantă nu numai pentru copiii ci și pentru un adult. 4. Jocul este o impresie care ține în tot cursul vieții omului Tu îți amintești cu plăcere la jocurile comune din familie? Copiii nu-și amintesc în primul rând de felul jucăriilor primite ci mai mult de trăirile legate de folosirea acestor jucării. 5. Jocul ne pregătește pentru marele Viață Ne învață la tolerarea eșcurilor, la respectarea regurilor, la perseverență, la rivalizare dar ce este cel ami important la conviețuire și respectarea partenerilor. La ce fel de jocuri sunt valabile aceste beneficii? În primul rând la

jocurile de societate

. Din fericire în ciuda dominației internetului și a televiziunii jocurile de societate încep să-și creeze drumul și în zilele noastre. Oamenii șterg praful de pe cutiile descoperite în podul casei, folosite de părinți și bunici. Ce bucurie am simțit când am găsit jocul vechi Moara și ne-am distrat cu acesta înconjurat de nostalgii, de amintiri frumoase ale copilăriei.
Moara

Moara

Dacă ai prins poftă de astfel de jocuri caută pe magazinul nostru online, www.jucariionline.eu. Nu uitați că aveți transport gratuit pentru comenzile peste valoare de 189 RON, pentru valoarea mai mică costul transportului cu curier rapid este 16 RON.

Related Posts