5 motive pentru a cumpara jucarii din lemn

-20%

1.)-Jucăriile din lemn sunt durabile. Este un lucru foarte important, deoarece se știe că copii de obicei,mai ales cei mici, nu pot avea grijă să nu scape sau să nu arunce jucăriile, ori să nu calce peste ele. o jucărie stricată nu numai că nu este convenabil pentru părinți dar și micuțul jucător suferă dacă i se strică jucăria preferată. Totodată, jucăriile din lemn fiind durabile, pot servi m ai multe generații de copii.

2.) -Jucăriile din lemn sunt finisate exigent. Este un aspect important, deoarece altfel copii ar putea să se accidenteze cu ușurință. Jucăriile sunt trecute pe linia de control și controlate minuțios.

3.) -Jucarii din lemn sunt fabricate din material natural, care nu este toxic pentru copii. Mai ales acelea, care sunt lăsate în culoarea lor naturală, dirijează atenția copiilor către materiile prime care provin din natură. Fac cunoștință cu calitățile lemnului, deloc neglijabile pentru experiențe în viitor.

4.) -O mulțime de jucarii din lemn sunt foarte utile pentru dezvoltarea cognitivă a copiilor mici. De ex. puzzle-urile din lemn pentru cei mici, care nu au îndemânarea necesară să se joace cu puzzle-uri din hârtie cartonată, sunt extrem de binevenite. Acestea nu se strică, nu se rup, ca cele din hârtie.

5.) -Există o gamă extrem de largă pentru dezvoltarea multilaterală a copiilor. Jucându-se cu jucarii din lemn copii au parte de dezvoltarea atenției, a spiritului de observare, a creativității, a abilităților tehnico-practice.”

5 motive pentru a cumpara jucarii din lemn

Magazin online de jucarii din lemn – Lester

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *