Magazin online de juc─ârii din lemn

5 motive pentru a cumpara jucarii din lemn

[ux_products products=”20″ order=”asc” show=”onsale” out_of_stock=”exclude”]

1.)-Juc─âriile din lemn sunt durabile. Este un lucru foarte important, deoarece se ╚Ötie c─â copii de obicei,mai ales cei mici, nu pot avea grij─â s─â nu scape sau s─â nu arunce juc─âriile, ori s─â nu calce peste ele. o juc─ârie stricat─â nu numai c─â nu este convenabil pentru p─ârin╚Ťi dar ╚Öi micu╚Ťul juc─âtor sufer─â dac─â i se stric─â juc─âria preferat─â. Totodat─â, juc─âriile din lemn fiind durabile, pot servi m ai multe genera╚Ťii de copii.

2.) -Juc─âriile din lemn sunt finisate exigent. Este un aspect important, deoarece altfel copii ar putea s─â se accidenteze cu u╚Öurin╚Ť─â. Juc─âriile sunt trecute pe linia de control ╚Öi controlate minu╚Ťios.

3.) -Jucarii din lemn sunt fabricate din material natural, care nu este toxic pentru copii. Mai ales acelea, care sunt l─âsate ├«n culoarea lor natural─â, dirijeaz─â aten╚Ťia copiilor c─âtre materiile prime care provin din natur─â. Fac cuno╚Ötin╚Ť─â cu calit─â╚Ťile lemnului, deloc neglijabile pentru experien╚Ťe ├«n viitor.

4.) -O mul╚Ťime de jucarii din lemn sunt foarte utile pentru dezvoltarea cognitiv─â a copiilor mici. De ex. puzzle-urile din lemn pentru cei mici, care nu au ├«ndem├ónarea necesar─â s─â se joace cu puzzle-uri din h├órtie cartonat─â, sunt extrem de binevenite. Acestea nu se stric─â, nu se rup, ca cele din h├órtie.

5.) -Exist─â o gam─â extrem de larg─â pentru dezvoltarea multilateral─â a copiilor. Juc├óndu-se cu jucarii din lemn copii au parte de dezvoltarea aten╚Ťiei, a spiritului de observare, a creativit─â╚Ťii, a abilit─â╚Ťilor tehnico-practice.”

5 motive pentru a cumpara jucarii din lemn

Magazin online de jucarii din lemn – Lester

Related Posts