Magazin online de jucării din lemn

5 motive pentru a cumpăra jucării de exterior din lemn

1.) – Jucăriile de exterior din lemn au o calitate importantă: rezistă capriciilor vremii. Poate rezista atât razelor solare nocive , a căldurii provocate de soare cât și ploii sau ninsorii și înghețului.

5 motive pentru a cumpăra jucării de exterior din lemn

2.) – Când copilul folosește o jucărie de exterior din lemn naturalețea lemnului din privință termică este considerabilă. Doar să ne gândim, ce simțim când ne așezăm pe un balansoar din lemn sau unul din metal sau plastic. Cele din urmă supraîncălzesc, chiar pot provoca arsuri la copii, în timp ce lemnul înghite căldura și este mult mai confortabil pentru pielea copiilor.

3.) – Prin frumusețea lor atrag copii la joacă în aer liber, lucru deloc neglijabil pentru generația tânără, care este mult prea atras de tablete, telefoane și televizoare.

4.) – Printre jucăriile din lemn de exterior enumerăm acele jucării de tras și de împins care distrag atenția copiilor de la oboseala și monotonia mersului și ajută la despărțirea lor de cărucior.

5.) – Jucăriile din lemn de exterior care provoacă o mișcare de balansare ajută la dezvoltarea armonioasă a celor două emisfere cerebrale. Copii se distrează și se relaxează în același timp cu ajutorul leagănelor și balansoarelor de exterior în timp ce se antrenează prin soare, vânt și temperaturile mediului natural.

[ux_products cat=”117″ show=”onsale” out_of_stock=”exclude”]

Related Posts