Magazin online de jucării din lemn

5 motive pentru a cumpăra căsuțe de păpusi din lemn

5 motive pentru a cumpăra căsuțe de păpusi din lemn 1

1.) – Copii, mai ales fetițele adoră jocurile care se desfășoară cu ajutorul unor căsuțe de păpuși din lemn, acestea evocând evenimentele din familie care preocupă pe ei.

2.) – Să nu uităm, că aceste jocuri de rol care se pot juca în sau cu căsuțele pentru păpuși sunt esențiale pentru dezvoltarea socioemoțională a copiilor. Fără ele copii nu ar înțelege deloc evenimentele de familie care se petrec în jurul lor. Ei prin joc vor retrăi aceste evenimente și vor trece prin prisma lor de înțelegere.

3.) – Există căsuțe de păpuși din lemn de toate mărimile. Unele sunt dedicate copiilor care se joacă mai mult solitar, sunt mai micuțe ca dimensiune, altele sunt mai mari, dedicate jocurilor mai ample sau doar locurilor mai spațioase din camerele copiilor sau a grădinițelor. Aceste căsuțe sunt mobilate de obicei, tot cu accesorii din lemn. Modelează casa adevărată, cu încăperi cum este și în realitatea copiilor, astfel ajutând la declanșarea acelor jocuri de rol, care nu pot lipsi din viața copiilor de 2-7 ani.

4.) – O căsuță de păpuși din lemn poate reprezenta un cadou perfect pentru copii, deoarece poate fi, și fiți siguri că va fi, utilizat mai mulți ani de-a rândul, sau chiar de mai multe generații de copii.

5.) – Lemnul este o materie primă excelentă, durabilă pentru jucării, implicit și pentru căsuțele de păpuși din lemn. Conferă intimitate, căldură și armonie acest material natural.

[ux_products type=”row” width=”full-width” columns=”2″ cat=”61″ show=”onsale” out_of_stock=”exclude”]

Related Posts