Magazin online de jucării din lemn

5 motive pentru a alege căluții balansoar din lemn

1.) – Căluții balansoar din lemn sunt utile, deoarece conferă o atmosferă de calm și liniște pentru copii prin mișcarea ritmică indusă care oferă celor mici o experiență de relaxare. Pot fi utilizați în timpul când părintele este mai ocupoat (de ex. pregătește hrana pentru micuț) ca balansoar sau ca un simplu scaun în care se distrează copilul.

2.) – Specialiștii din domeniu au arătat, că balansarea în sine este o activitate care ajută la dezvoltarea creierului, concret, ajută la armonizarea activității celor două emisfere cerebrale. După ce copilul se poate balansa și singur această mișcare intensivă va contribui și la dezvoltarea mușchilor și a voinței.

3.) – Căluții balansoar din lemn sunt mult mai rezistente, față de similarele lor din plastic, care se pot sparge usor, prpvocând probabile accidente.

4.) – Căluții balansoar din lemn sunt exigent fabricate atât din unghiul de vedere al calității cât și din cea a esteticii și a funcționalității. Vopselele folosite sunt nedăunătoare sănătății copiilor iar materialul natural, lemnul este o alegere perfectă pentru copii.

5.) – Căluțul balansoar din lemn este o jucărie clasică, de pe vremurile strămoșilor, și evocă timpurile vechi când natura și omul au fost mult mai apropiate, legătura dintre ei era absolut normală, copii învățând explicit lucruri utile, cum ar fi călăritul, prin joc.

[ux_products cat=”60″]

Related Posts