Magazin online de jucării din lemn

5 motive în favoarea casutelor pentru papusi din lemn

[ux_products type=”masonry” cat=”61″ products=”10″ order=”asc” out_of_stock=”exclude”]

 

Casuta de papusi din lemn

 

1. Casuta de papusi din lemn poate fi locul ideal pentru desfășurarea celor mai importante jocuri de rol, care se leagă direct de familiile copiilor, de forma de învățare a comportamentelor importante, care vor însemna baza relațiilor familialea copiilor în viitor.
2. Jocul cu căsuța de păpuși din lemn aduna la un loc mai mulți copii, care vor intra în roluri diferite, alese de ei sau de comun acord. Prin jocul așa numit „de-a…” copii vor înțelege mai bine aceste roluri, trecând emoțional – la nivelul lor de asimilare – prin acestea.
3. Căsuța de păpuși din lemn complexă, care include mai multe camere, ba chiar și accesorii, oferă posibilitatea de joc de creație și copiilor care se joacă singuri, neavând companie. Ei vor intra în roluri diferite prin schimbarea accesoriilor, a păpușilor, etc.
4.Căsuțele din lemn pot avea diferite mărimi, ele pot fi realizate prin aranjarea unor colțuri cu mobilier de mărime ajustată copiilor, poate fi o jucărie complexă, mai mare, cu mai multe camere sau poate avea o mărime mai redusă dar cu toate cele necesare, doar minuscule. Fiecare model are avantajele sale, depinde de condițiile familiilor și de necesitățile copiilor.
5. Căsuțele din lemn pentru păpuși sunt rezistente, astfel pot bucura mai multe generații de copii. Sunt estetice, realizate conform cerințelor jucăriilor moderne.

Related Posts