Magazin online de juc─ârii din lemn

5 motive pentru a cumpara caluti balansoar din lemn

[ux_products cat=”60″ products=”5″ out_of_stock=”exclude”]

1.) – Savan╚Ťii au descoperit, c─â mi╚Öcarea de balansare este un element important ├«n dezvoltarea copiilor. Balansarea copiilor are un beneficiu extrem de important pentru dezvoltarea armonioas─â a celor dou─â emisfere cerebrale. C─âlu╚Ťul balansoar este juc─âria ideal─â pentru copii pentru balansare. Ei pot fi balansa╚Ťi de p─ârin╚Ťi la ├«nceput, apoi ├«nva╚Ť─â s─â pun─â ├«n mi╚Öcare juc─âria singuri.

2.) – Mi╚Öcarea de balansare ofer─â pl─âcere copiilor. Cum cresc, vor depune efort fizic pentru atingerea acestei performan╚Ťe. Prin efortul depus se dezvolt─â mu╚Öchii copiilor, li se dezvolt─â dorin╚Ťa de a se mi╚Öca c─âl─ârind minunatul calut balansoar.

3.) – Se dezvolt─â sim╚Ťul echilibrului la copii. Exist─â caluti balansoar din lemn pentru copii mici cu bare de protec╚Ťie laterale, uneori func╚Ťion├ónd ╚Öi ca sc─âunel pentru copii, dac─â obosesc.

4.) – Lemnul a fost primul material din care s-a f─âcut un caluti balansoardin lemn ├«nc─â de pe vremea c├ónd caii au reprezentat singurul mijloc cu care se putea deplasa pe uscat. Deci, tradi╚Ťionalul balansoar trebuie s─â fie f─âcut din lemn.

5.) – Lemnul este un material rezistent, solid, rezist─â uzului frecvent la care este supus c─âlu╚Ťul balansoar. Astfel un c─âlu╚Ť achizi╚Ťionat pentru unul din copiii din familie poate sluji mai multe genera╚Ťii de copii.

Cumparati acum caluti balansoar din lemn cu transport gratuit!

5 motive pentru a cumpara caluti balansoar din lemn

Lester – Magazin online de jucarii din lemn

Related Posts