5 motive pentru a cumpara caluti balansoar din lemn

LIVRARE GRATUITĂ

1.) – Savanții au descoperit, că mișcarea de balansare este un element important în dezvoltarea copiilor. Balansarea copiilor are un beneficiu extrem de important pentru dezvoltarea armonioasă a celor două emisfere cerebrale. Căluțul balansoar este jucăria ideală pentru copii pentru balansare. Ei pot fi balansați de părinți la început, apoi învață să pună în mișcare jucăria singuri.

2.) – Mișcarea de balansare oferă plăcere copiilor. Cum cresc, vor depune efort fizic pentru atingerea acestei performanțe. Prin efortul depus se dezvoltă mușchii copiilor, li se dezvoltă dorința de a se mișca călărind minunatul calut balansoar.

3.) – Se dezvoltă simțul echilibrului la copii. Există caluti balansoar din lemn pentru copii mici cu bare de protecție laterale, uneori funcționând și ca scăunel pentru copii, dacă obosesc.

4.) – Lemnul a fost primul material din care s-a făcut un caluti balansoardin lemn încă de pe vremea când caii au reprezentat singurul mijloc cu care se putea deplasa pe uscat. Deci, tradiționalul balansoar trebuie să fie făcut din lemn.

5.) – Lemnul este un material rezistent, solid, rezistă uzului frecvent la care este supus căluțul balansoar. Astfel un căluț achiziționat pentru unul din copiii din familie poate sluji mai multe generații de copii.

Cumparati acum caluti balansoar din lemn cu transport gratuit!

5 motive pentru a cumpara caluti balansoar din lemn

Lester – Magazin online de jucarii din lemn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *