Oferim transport gratuit prin curierat pentru comenzile de minim 189 de lei. Refuză

Se arată 1–42 din 127 de rezultate

Puzzle-urile din lemn sunt ilustrate cu imagni din basme, cuprind motive mai simple mai accesibile copiilor mici. Sunt cazuri când lipsește un singur element din imagine care trebuie potrivită după forma sa cu moldelul de bază. Mâinile mici ale copiilor dumneavoastră mânează mai ușor bucățile mai mari ale jucăriilor, mai repede văd în ansamblu imaginea.


Toată lumea cunoaște

jocul puzzle

si nu prea există cineva care să nu se fi distrat cu acest joc. Sarcina jucătorului este să refacă imaginea descompusă pe bucăți. Bucățile pot fi de diferite forme și dimensiuni, care așezate corect redau imaginea respectivă. Puzzle-urile din lemn în comparație cu cele cunoscute făcute din hârtie colorată, sunt mai rezistente, mai durabile. Sunt formate din bucăți mai mari, din elemente mai groase. Acest lucru este important mai ales în cazul copiilor mici care n-au îndemnare pentru manevrarea elementelor foarte mici.

Puzzle - urile din lemn

sunt ilustrate cu imagni din basme, cuprind motive mai simple mai accesibile copiilor mici. Sunt cazuri când lipsește un singur element din imagine care trebuie potrivită după forma sa cu moldelul de bază. Mâinile mici ale copiilor dumneavoastră mânează mai ușor bucățile mai mari ale jucăriilor, mai repede văd în ansamblu imaginea. Este bine ca bucățile puzzle-urilor să aibă câte un mâner mic ca cei mici să le schimbe mai ușor și să le așeze la locurile potrivite.

Magazin online de jucarii de calitate